Proiectul privind amenajarea unui heliport pe clădirea Spitalului Județean de Urgență, tot mai aproape de concretizare

 -  -  26


 

Amenajarea unui heliport pe clădirea Spitalului Județean de Urgență este tot mai aproape de a se concretiza.

Potrivit managerului unității medicale, Gabriel Lazany, în aproximativ două săptămâni expiră termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor în vederea amenajării unui heliport pe terasa superioară a spitalului.

”2011, în curtea spitalului. Un elicopter SMURD trece pe deasupra spitalului, în timp ce o ambulanță iese cu girofarul pornit pe poartă.

– Paul (inginer Paul Patca – șef serviciul administrativ în acea perioadă), ce crezi, oare am putea face un heliport sus pe spital? Ce bine ar fi pentru pacienți!

– De ce nu?

Au trecut 8 ani de când am avut acel dialog, iar acum este pe cale de concretizare. 5 iulie, termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru “Proiectare și execuție heliport pe terasa superioară”.”, a transmis managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

Reamintim că finanțarea pentru realizarea acestui obiectiv de investiții va fi asigurată integral din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Costurile sunt de aproximativ 1,7 milioane de euro.

26 bookmark
0 notes
744 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.