Proiectul “Spitalul Județean de Urgență Bistrița – galerie de artă fotografică” va ajunge și în secția Pediatrie

 -  -  11294


Proiectul “Spitalul Județean de Urgență Bistrița – galerie de artă fotografică” va ajunge și în secția Pediatrie, acesta fiind deja implementat la parterul unității medicale și în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Conducerea SJU Bistrița face din nou apel la amatorii și profesioniștii de artă fotografică.

”Începem pregătirile pentru reabilitarea secției Pediatrie. Deoarece ne dorim să creăm un mediu ambiant plăcut pentru micii noștri pacienți, dar în același timp educativ, tema pe care am ales-o este ‘Animale și păsări în natură’”, a anunțat managerul unității medicale, Gabriel Lazany.

Toți cei dețin fotografii cu această temă și care doresc să le expună în incinta spitalului pot să le trimită pe adresa de e-mail: spital.bistrita@gmail.com sau să le depună pe suport electronic la secretariatul unității de pe strada General Grigore Bălan nr. 43, parter.

Fotografiile trebuie să îndeplinească o serie de criterii:

 • Rezoluția trebuie să fie mare astfel încât să permită printarea în format A1 (aprox. 85×60 cm) fără a fi deteriorată calitatea imaginii;
 • Formatul poate fi tip “portrait” sau “landscape”;
 • Fotografiile trebuie personalizate astfel:
  – colțul din stânga jos: numele artistului fotograf;
  – colțul din dreapta jos: ce reprezintă (ex: Cocoș de munte);

SJU Bistrița a ales deja o primă fotografie care va înfrumuseța holurile secției Pediatrie. Aceasta aparține fotografului Adrian Lupșan, care a reușit să surprindă un cocoș de munte.

În ceea ce privește reabilitarea secției de Pediatrie, Ziar de Bistrița a mai scris despre acest subiect:

1 notes
419 views
bookmark icon

One thought on “Proiectul “Spitalul Județean de Urgență Bistrița – galerie de artă fotografică” va ajunge și în secția Pediatrie

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *