Promoție de la SPOT GSM: cumperi 1 husă de telefon și primești 1 GRATIS! Singura condiție: dai 1 like la pagina de facebook!Ce zici, “se merită”?

 -  -  1632


Spot GSM este un magazin modern, deschis pe strada Dornei nr. 41 care comercializează produse quality, cu garanție: telefoane, accesorii pentru mobil, huse, acumulatori, folii etc și periodic dispun de oferte imbatabile.

Oferta lunii mai: HUSE de telefon – cumperi 1, primești 1 GRATIS. Singura condiție: să dai 1 like paginii de facebook SPOT GSM.

Accesorii:
Huse telefoane/tablete
Folii de protecție din sticlă sau silicon
Încărcătoare auto/rețea
Cabluri de date
Căsti
Suporți auto
Carduri de memorie.

Plus multe alte gadgeturi:

Telefoane și tablete
Telefoane cu butoane
Telefoane pentru seniori
Smartphones
Tablete Wifi sau 3G, 4G
Reparații GSM
Reparăm aproape orice telefon/tableta.

Cartele și reîncărcări Prepay:
Orange
Vodafone
Telekom
Digi.

Care-i faza cu SPOT GSM!

Povestea SPOT GSM începe în anul 2011 pe meleaguri străine când împreuna cu un coleg de muncă , managerul Vasile Lupșa a deschis o firmă de distribuție de telefoane. Au trecut 8 ani în care acesta a reușit să gâștigăm încrederea a peste 2.000 de magazine și a unor fabricați de top. Suntem distribuitori oficiali: Huawei, Honor, Alcatel, Allview, Orange. Au fost 8 ani plin de experiențe, greșeli, succese care i-au făcut mai abili, mai puternici, mai competitivi.

 

În 2018 au decis să -și orienteze atenția către clientul final și s-a deschis primul magazin în Bistrița pe str. Dornei 41 unde oferă o experiența unică, cu o atenție special orientată pe nevoiile cliențiilor.

La Spot GSM găsești o gamă variată de produse (peste 4.000 de referinte in stoc) și servicii GSM.

 

Citiți și: 

JOB fain, la un magazin de telefoane, pe Dornei! Spot GSM oferă salariu de 500 de euro/lună + carte de muncă, la program de 8 ore! Hai să-ți depui CV-ul!

0 notes
757 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *