Ca pe vremea lui Ponta, P.S.D-iștii “de campanie” fac propagandă prin spitale! N-au învățat nimic!

Staff-ul P.S.D a fost plimbat de Radu Moldovan într-o vizită a obiectivelor realizate în Bistrița. Vicepremierul Dâncu și europarlamentarul Corina Crețu au vizitat Bistrița, după ce Nicu Moldovan i-a purtat prin Beclean și le-a arătat principalele sale realizări.

d5

d6

 

 

 

 

 

 

Pe rețeta arhi-cunoscuă, directorul Buta a făcut un tur de forță al Spitalului Județean care se află în modernizare începând din 2009. Pe urmă, Policlinica a fost arătată a II-a oară PSD-iștilor aflați în campanie, după ce în luna decembrie a avut loc prima inaugurare. De asemenea, Policlinica a mai fost odată vizitată acum 2 luni de Ministrul Sănătății, tehnocratul Patriciu Achimaş-Cadariu.

 

11 martie q

d4

 

 

 

 

 

 

 

Radu Moldovan a adus ofrande colegilor de partid și împreună cu directorul Buta au exploatat mediatic cele 2 obective: Spitalul Județean și Policlinica. În 2013, la vizita Dacianei Sârbu s-a inaugurat Spitalul de Oncologie de pe Alba-Iulia. În 2014, cuplul Ponta-Dragnea a inaugurat Maternitatea Spitalului Județean. De asemenea, ministrul PSD, Bănicioiu a fost plimbat pe holurile Spitalului Județean și întreaga investiție a fost prezentată ca fiind exclusiv meritul PSD. De fapt, Spitalul Județean este în modernizare continuă încă din 2009, Maternitatea a primit fonduri de la Banca Mondială, Policlinica a fost finanțată din fonduri europene, iar Secția de Oncologie s-a realizat înainte de venirea lui Radu Moldovan.

DSCN6015

DSCN6024

 

 

 

 

 

 

mai 2014

mai 14 r

 

 

 

 

 

9 mai 14 e

d77

 

 

 

 

 

 

 

 

La interval de câteva luni, Radu Moldovan inspectează Blocul Operator aflat în construcție. Spitalul Județean și Policlinica sunt obiective folosite în campanie sau la vizitele din teritoriu ale PSD-iștilor de la centru.

 

ian 15

martie 15 w

 

 

 

 

 

d88

d99

 

 

 

 

 

 

 

Cu toate că a pus pe tavă aceste obiective și a încercat să transfere imagine către Ponta, Moldovan a scos un scor dezastruos la prezidențiale. Acum, în campania locală, Radu Moldovan reia vizitele puse în scenă de Buta cu scopul clar de a crește în sondaje.
Comentarii

 • % = ?
  1-Buta Mircea Gelu Manager la spitalul Judetean de urgenta Bistrita, 2- Emil Radu MOLDOVAN Persedinte Consiliul Judetean, 3 – Av Bogdan Milea, 4-9….?
  Directia Generala Anticoruptie
  Doamna Prim Procuror Laura Codruța Kovesi
  Subsemnatul Asgari Mahrab cetatean iranian,domiciliat in Bistrita, str. Calea Clujului,nr.64 E, identificat cu permis de sedere seria RO nr. 0390664 nascut la data de 04.05.1964, CNP 7640504360011, cu adresa de corespondenta, E-mail : ma@miladair.ro Mob: 0787878787, formulez si depun:
  Plangere penala
  Impotriva numitilor :
  1 – Buta Mircea Gelu, avand functia de Manager la spitalul Judetean de urgenta Bistrita, avand CNP 1520421060766, cu domiciliul in Bistrita, St.Vasile Alecsandri,nr.14,Sc.D,Ap.24 cod 420010, telefon: 0744788199, pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de :
  Infracţiuni de serviciu , Art. 292 Noul Cod Penal, Cumpărarea de influenţă Infracţiuni, Art. 291, Noul Cod Penal, Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art. 296, Purtarea abuzivă, Art. 297, Abuz în serviciu, Art. 207, Şantajul, Art. 206, Ameninţarea.
  – Modul in care Gabriela Gaftonie (actulal Asgari ) a fost numita director intermimar si apoi Director Medical.
  – Verificare crestere salariu, o norma si jumatate pentru Gabriela Gaftonie (actulal Asgari ).
  – Primit diferite comisioane si excursie in straintate, de la diferiti parteneri ai spitalului.
  – Timp de 2 ani de cand eu sunt casatorit cu Gabriela Asgari dr. Buta a amenintat-o si a santajat-o pe Gabriela sa se desparta de mine si a cerut sa o faca pe Gabriela sa accepte sa aiba relatii intime cu el, Gabriela mi-a spus tot timpul si am suferit si eu in calitate de soti a Gabrielei.
  – A obligat-o pe Gabriela sa divortaze de mine daca vrea ea sa fie numita din anul 2016 Director Medical si apoi manager de spital dupa ce anul asta isi termina mandatul lui de manager, SA LASE CONDUCEREA SPITALULUI LA URMASI LUI, cele doua doamne care au fost amantele lui, Gabriela si Reghina.(asa spune Gabriela ca Buta tot timpul spune asta).
  – Gabriela mi a zis ca in anul 2012 inainte de alegerile locale dr. Buta a prezentat pe domnisoara ALINA HETRA din partea dl. EMIL RADU MOLDOVAN canditatura PSD pentru presedintia consiliului judetean, a cerut sa se ocupe de ceva ilegal,adica : campania electorala pentru PSD, folosind asistenti si mijloace spitalicesti si alti angajati din spital pentru organizarea de corturi electorale cu persoane calificate (Gabriela nu a avut incotro si a facut tot ce a cerut Buta si ALINA HETRA ) de atunci Gabriela sa imprietenit cu ALINA HETRA.
  Ca urmare, mesajele mele catre Dr. Buta si fica lui despre relatia gabrielei cu tatal ei , din acest motiv fiica lui transmite la data de 14.mar.2016 se intilneste cu sotia mea gabriela asgari , la peco din intrarea viisoara , si sa planuiasca un scenariu de viol si violenta , Buta apelind si la prietenul lui de o viata, dl. Emil Radu MOLDOVAN, Presedintele Consiliului Judetean pentru a interveni in problemele noastre de familie folosind numele de moldovan pe plangere ca si la ordinul de protectie . TRAFIC DE INFLUENTA si din servici .
  De asemena dr. buta a cerut in mod liber fara nici o problema sa cereara pe moldovan sa anuleze vizita exlentei sale, domnul Ambasador a Iranului in Romania in judetul Bistrita – Nasaud, invitatie
  si programul a fost transmis oficial din data de 02.03.2016 catre ambasada Iranului si catre mine ca initiatorul acestei vizite iar pe data de 22.03.2016 a fost anulata cu 10 zile inainte.
  2- Emil Radu MOLDOVAN Persedinte Consiliul Judetean, NR. DE MOB. ………….. pentru a fi cercetat sub aspectul savarsii infractiunilor de :, Art. 292 Noul Cod Penal, Cumpărarea de influenţă , Art. 291, Noul Cod Penal, Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art. 296, Purtarea abuzivă, Art. 297, Abuz în serviciu, Art. 207, Şantajul
  In fapt dr. Buta a cerut in mod liber ,si direct fara nici o problema, lui emil radu Moldovan PRE SEDINTE CONSILIUL JUDETEAN BISTRITA , PENTRU ANULARE Vizitie Exlentei sale domnul Ambasador a Iranului in Romania in judetul Bistrita – Nasaud, invitatia si programul a fost transmis oficial din data de 02.03.2016 catre ambasada Iranului si catre mine ca initiatorul acestei vizite, si pe data de 22.03.2016 a fost anulat in mod nea,steptat cu 10 zile inainte de evenimentul deosebit de important pentru industriele locale s i nationale romanesti, motivand ? : Coincidenţă sau nu, anularea vizitei a survenit în timp ce dosarul în care Gabriela Asgari a cerut ordin de restricţie împotriva mea, Mahreb Asgari, era pe rolul instanţei.
  Anularea vizitei oficiale a Ambasadorului Iranului in Judetul Bistrita -Nasaud nu a făcut altceva decât să ma supere şi mai tare pe mine, în condiţiile în care ştiam foarte bine de buna relaţie existentă între Radu Moldovan preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi doctorul Gelu Buta, managerul Spitalului Judeţean. Prin urmare a presupus că motivul care ar sta la baza anulării vizitei ar fi faptul că doctorul Buta ar fi intervenit pe lângă preşedintele CJ BN în acest sens, dovedesc prin inregistrarile diiscutie intre mine si gabriela nsi carla fica gabrielei rsi doamna garatiele nemees.
  Ca urmare mesajele mele catre fica lui DR. Buta despere relatie Gabriela cu Tatal ei , din acest motiv fica lui trimite pe sotul ei la data de 14.,mar.2016 injurul orei 17-18 sa intelneste cu sotia mea la peco din intrare visoarea , si au planuit un scenariu de viol si violenta pentru a depune o plangere inpotriva mea din data de 15.03.2016 , Buta apalad si la prietenul lui Radu MOLDOVAN Persedinte C.J.B-N. ca sa sune pe Gabriel Lazani directorul administrativ a spitalului si Gabriela Remes director ingrigire medicala sa vine la ora 23:30 la noi acasa ca sa fie martor amandoui pentru plangere la Politia si la cerere de Ordinul de Protectie la Judecatorie Bistrita, toate acest joc de 2 lei , scenariul si trafic de infulenta la Politia si la Parchetul de pe langa Judecatorie Bistrita sa ajuns la formolare o plangere din partea mea impotriva sotia pentru denunt calomnios si violenta fizic si fals in declaratie , si inpotriva 2 politisti si prim procuror al parchetul de pe langa judecatoria bis trita pentru abuz in servici.
  Dr.Buta CU ADEVERAT A DOVEDIT CA ARE O PUTERE IMENSSE In JUDETUL BISTRITA , asa cum a confirmat Gabriela si Carla fica ei , sa dovedesete din registrarilr dirscutie intre noi . superioritate si influenta pe care o are in judetul Binstrita la nivel de confsiliul judetean, I.G.P. BISTRITA, PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA BISTRITA si Judecatoria Bistrita ,pentru infrac ţiuni de ;, Art. 292 Noul Cod Penal Cumpărarea de influenţă, Art. 291 Noul Cod Penal Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie , Art. 297, Abuz în serviciu,Art. 207
  3 – dl. Av bogdan milea , cu ………. avocatul ales si platit de buta, prietenul acestuia de famile pentru a prezenta intresele sotiei mele, gabriela agsari, pentru toate dosarele pe care le are cu mine de la divort pana toate plangerile pe care le-am facut reciproc unul fata de celalalt. Av. milea bogdan este si avocatul baronilor locali ai partidului PSD Bistrita si un bun prieten al lui emil radu moldvovan si avocatul crescut de acesta, folosInd orice manevre dolosive prin incalcare legistilatiei si trafic de influenta la politie, parchetul judecatoresc si la judecatoria Si tribunalul bistrita , dovada dosarul 901/p/2016, ordinul de reStrictie 1850/190/2016, si dosaar nr. 3750/190/2016, Art. 292 Noul Cod Penal, Cumpărarea de influenţă , Art. 291, Noul Cod Penal, Traficul de influenţă Infracţiuni de corupţie ,

 • Asgari a facut criza pe scarile tribunalului BN si a fost internat la Pshiatrie ,se da pe Facebook inginer de aviatie fara sa fi absolvit nimic,are doua firme care nu au activitate si nu platesc nimic la ANAF …..pe scurt e un impostor si tot ce posteaza pe net sunt niste DECLARATII ALE SALE LA PARCHET ,,IN REST ARE INTERDICTIE DE A SE APROPIA DE FOSTA SOTIE LA MAI PUTIN DE 100METRII,,,,,SI SEDIUL FIRMELOR FANTOMA ESTE IN CASA FOSTEI SALE SOTII IN CARE NU POATE INTRA…IN REST NU ARE NICI O ACTIVITATE ,,,A AVUT TUPEUL SA SUNE LA 112 SA II ADUCA IN SPITAL HARTIE IGENICA,,,,,OARE IN IRAN AR PUTEA FACE ASA CEVA,,,,MAI MULT MI-A CONFIRMAT DL.BAR SI CA AMBASADORUL IRANULUI NU PUTEA FI ADUS LA BISTRITA DE ASGARI ,,,DOAR ACESTA A INCERCAT SA ADUNE BANI DE LA FIRME DIN BISTRITA IN NUME PERSONAL,,,,PE SCURT UN IMPOSTOR

 • Asgari Mahrab

  Draga Cosmine !Nu prea am bani de hotel si m-am cazat la SPITALUL DE PSIHIATRIE.Am conditii foarte bune. Te astept sa ma vizitezi…Mahrab

 • dr Marius Pop

  Sunteti o anexa a Gazetei de Bistrita ?

 • Coincidenţă sau nu, anularea vizitei a survenit în timp ce dosarul în care Gabriela Asgari a cerut ordin de restricţie împotriva soţului ei, Mahreb Asgari, era pe rolul instanţei…?
  Anularea vizitei oficial a Ambasadorului Iranului in Judetul Bistrita -Nasaud nu a făcut altceva decât să îl supere şi mai tare pe Asgari Mahrab, în condiţiile în care acesta ştia de buna relaţie existentă între Radu Moldovan preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi doctorul Gelu Buta, managerul Spitalului Judeţean. Prin urmare a presupus că motivul care ar sta la baza anulării vizitei ar fi faptul că doctorul Buta ar fi intervenit pe lângă preşedintele CJ BN în acest sens.

 • Numai oameni incompetenti are Buta in jurul lui. Pe plan medical judetul e o gluma printre specialisti doar ca directorul e smecher si va ia ochii cu modernizarile pe care le comisioneaza.

 • Felicitari pentru tot ce sa realizat la Spitalul judetean Bistrita

 • De ce nu a activat dl Buta in mediul privat? Pt ca ii convine sa aiba acces la bani publici

 • Daca pierde PSD alegerile judetul scapa de Buta pt ca e fata e cu ei si nici nu se fereste

 • Ma lasi mariuse,cu pupatul? De ce nu au facut lucrul asta si cu alte ocazii nu numai in campanie , in resp buta este poet, masonist si orice altceva

 • Gabriela Asgari Director Medical Spitalul Judetean Bistrita mi a zis ca in anul 2012 inainte de alegerile locale dr. Buta a prezentat pe domnisoara ALINA HETRA din partea dl. EMIL RADU MOLDOVAN canditatura PSD pentru presedinte consiliul judetan, a cerut sa se ocupe de ceva ilegal,adica : campania electorale pentru PSD, folosind asistenti si mijloace spitalicesti si alti angajati din spital pentru organizare corturile electorale, (Gabriela nu a avut incotro si a facut tot ce a cerut Buta si ALINA HETRA )de atunci Gabriela sa inprietenit cu ALINA HETRA. Va urma!

 • dr Marius Pop

  Faptul ca atati oameni importanti viziteaza Spitalul din Bistrita este un lucru laudabil.

Caricatură

Ziar de Bistrita