Eveniment

Proxenet condamnat de autoritățile din Spania la 8 ani de închisoare, depistat de poliţiştii din Bistrița-Năsăud

 -  - 


Un bărbat condamnat de autoritățile din Spania la 8 ani de închisoare a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”Ieri, 26 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat, pe raza municipiului Bistrița, un bărbat, de 45 ani, din localitate, care era urmărit internațional. Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind condamnat la pedeapsa de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și proxenetism, fapte comise pe  pe teritoriul Spaniei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj și ulterior Curții de Apel Cluj, fiind dispusă arestarea provizorie, în vederea extrădării, pentru o durată de 15 zile.

În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

369 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.