PSD analizează modul în care au fost numiți în funcții unii prefecți. ”N-am văzut în viaţa mea mai mare amatorism şi mai mare necunoaştere a legii”

 -  -  1458


Deputatul Daniel Suciu a anunțat că PSD analizează modul în care au fost numiți unii prefecți în funcții, adăugând că în unele cazuri ar fi fost încălcat Codul Administrativ și legislația în vigoare.

“Se face o analiză punctuală şi veţi avea mari surprize. Punctuală, pentru numiri de prefect, nu doar în judeţul Bistriţa-Năsăud, ci pentru mai multe județe, este un calup. Doar atât vă pot spune, că, din ce am văzut preliminar, n-am văzut în viaţa mea mai mare amatorism şi mai mare necunoaştere a legii”, a declarat Daniel Suciu.

Întrebat dacă se va contesta în instanță numirea unor prefecți, Daniel Suciu a adăugat: ”Nu contestăm absolut nimic, prezentăm o situaţie cu numirile de prefect de la nivel naţional, inclusiv din judeţul Bistriţa-Năsăud. Dar, vă repet, n-am văzut în viaţa mea un amatorism şi o încălcare a unor reguli scrise în lege. Vedem ce măsuri vom lua. Codul Administrativ, din ceea ce anunţă o analiză preliminară, a fost încălcat. Legea a fost încălcată”.

Legat de numirea prefectului județului Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu a spus: ”Nu am să vorbesc despre modalitatea profund îndoielnică prin care un înalt demnitar a ocupat și ocupă o funcție de prefect în județul Bistrița-Năsăud. Va veni vremea să discutăm și despre acest subiect”.

Daniel Suciu a promis că va reveni cu mai multe detalii asupra acestui subiect în momentul în care analiza privind modul în care au fost numiți unii prefecți se va încheia.

0 notes
583 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *