PSD Bistrița către primarul Ioan Turc: ”Ați promis o administrație prietenoasă cu mediul economic, dar vă purtați cu cei ce se încăpățânează să existe pe pietonal de parcă ar fi infractori”

 -  -  1175


Organizația PSD Bistrița susține că Primăria municipiului Bistrița ar fi solicitat agenților economici care au terase pe pietonalul Liviu Rebreanu să le desființeze, măsura fiind în opinia social-democraților ”abuzivă”. Din acest motiv, PSD Bistrița cere administrației locale să anuleze această măsură.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, PSD Bistrița îi reamintește primarului Ioan Turc că a promis o administrație prietenoasă cu mediul economic.

”Un primar, doi viceprimari, toți consilierii PNL și USR, plus consilieri personali, niciunul nu ați realizat ce prostie faceți? Ați promis o administrație prietenoasă cu mediul economic, dar vă purtați cu cei ce se încăpățânează să existe pe pietonal de parcă ar fi infractori. Cum să le luați banii, să îi autorizați, apoi să îi amendați, să uitați că i-ați autorizat și apoi să le cereți, fără nicio jenă, să-și dărâme terasele? Domnule primar, vorbeați de sărbătorile solidarității, dar vă dovediți dușmănos de-a dreptul cu vecinii dumneavoastră de pe pietonal, care abia au rezistat în această perioadă extrem de delicată pentru mediul economic. Domnule primar, vorbeați de Stalingrad politic, credem că aveți dreptate: exact așa se simt cei de care Primăria și-a bătut joc, asediați în orașul în care și ei trăiesc și își desfășoară activitatea”, au transmis reprezentanții PSD Bistrița în mesajul postat pe Facebook.

Social-democrații din Bistrița solicită municipalității să anuleze măsura prin care ar fi dispus desființarea teraselor.

”Solicităm de urgență anularea măsurilor abuzive referitoare la dărâmarea teraselor de pe Pietonal și poate nu ar strica, în aceeași ordine, primar, viceprimari etc., niște scuze publice pentru modul execrabil în care v-ați purtat cu agenții economici”, a mai transmis PSD Bistrița.

1378910cookie-checkPSD Bistrița către primarul Ioan Turc: ”Ați promis o administrație prietenoasă cu mediul economic, dar vă purtați cu cei ce se încăpățânează să existe pe pietonal de parcă ar fi infractori”
0 notes
300 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.