PSD Bistrița-Năsăud anunță că în această săptămână pot fi depuse candidaturile pentru alegerile parlamentare

 -  -  1139

Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud a deschis sesiunea de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare.

Deschidem perioada depunerii candidaturilor pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în 6 decembrie. Primul pas pentru cei ce vor să-i reprezinte pe bistrițeni în Camera Deputaților și cea a Senatului, unde să realizeze legi care să îmbunătățească viața oamenilor, este transmiterea pe adresa de e-mail psd_bn@yahoo.com a unui Curriculum vitae și a unei scrisori de intenție. Termenul limită este vineri, 9 octombrie, ora 12.00”, arată PSD Bistrița-Năsăud într-un comunicat de presă.

Lista candidaților formațiunii politice pentru alegerile parlamentare va fi definitivată printr-o hotărârâre a Consiliului Politic Județean.

La nivel național, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că în următoarea şedinţă a Consiliului Politic Naţional al partidului se va discuta un set de criterii privind alcătuirea listelor pentru alegerile parlamentare.

”Avem mai multe criterii. A venit domnul profesor Dîncu cu ele, au fost doar enumerate – aptitudini de comunicare, intelectuale, relaţionare, apariţii în presă, integritate, leadership. Toate aceste lucruri se vor discuta şi în următorul Consiliu Politic Naţional, când vom avea propunerile concrete de la organizaţii. (…) A fost o discuţie şi în această privinţă (a traseismului – n.r.), să încercăm să nu avem traseişti pe listele noastre, fiindcă trebuie să învăţăm din greşeli şi am văzut ceea ce s-a întâmplat”, a spus Ciolacu.

În plus, liderul PSD a adăugat că pe listele partidului pentru alegerile parlamentare nu vor fi candidaţi cu probleme penale.

Alegerile parlamentare ar putea avea loc pe data de 6 decembrie 2020, asta dacă nu se va decide amânarea acestora până în primăvara anului viitor. Un proiect de lege care prevede amânarea alegerilor parlamentare până în martie 2021 a fost depus în Parlament.

Stimați colegi,Deschidem perioada depunerii candidaturilor pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în 6…

Publicată de PSD Bistrița-Năsăud pe Luni, 5 octombrie 2020
0 notes
264 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *