PSD Bistrița-Năsăud pregătește o alianță în plan local. Emil Radu Moldovan: ”În iunie 2020 se va vedea adevăratul potențial electoral al organizației noastre!”

 -  -  11887

Președintele Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că partidul din care face parte pregătește o alianță la nivel local pentru alegerile din vara acestui an și a mai precizat că se arată ”încrezător” că organizația își va arăta ”adevăratul potențial” la scrutinul din luna iunie. Moldovan și-a asigurat colegii de partid că ”PSD Bistrița-Năsăud va ocupa locul I” la alegerile locale ”și nu oricum, ci detașat”.

Pentru prima dată, la alegerile din iunie ne vom duce în fața oamenilor să vorbim despre ceea ce am făcut noi și despre responsabilitățile noastre. În celelalte bătălii electorale am avut de dat seamă și pentru decizii pe care le-au luat unii fără să ne întrebe pe noi, decizii care de multe ori nu aveau treabă cu agenda populației. De asemenea, spun că am făcut și greșeli fundamentale prin desemnarea unor candidați care nu întruneau condițiile necesare pentru ca noi să putem să câștigăm alegerile. Sunt greșeli pe care le-am făcut și pe care trebuie să ni le asumăm și să învățăm din ele. Sunt convins și încrezător. Mă angajez în fața dumneavoastră și în fața cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud că voi conduce această echipă și că ea va arăta în iunie 2020 adevăratul potențial electoral al organizației noastre. Vă asigur că vom ocupa locul I și nu oricum, ci detașat, pentru a arăta celor care știu să își asume victoriile altora ca și cum ar fi victoriile lor că bătălia electorală va avea loc în luna iunie”, a declarat Moldovan, în timpul Conferinței extraordinare a organizației județene PSD Bistrița-Năsăud în care s-au stabilit și delegații pentru Congresul Național al PSD.

În ceea ce privește o posibilă alianță pentru localele din vară, Emil Radu Moldovan a precizat că se poartă discuții pe această temă, însă nu a precizat și organizațiile cu care PSD Bistrița-Năsăud ar fi dispus să facă o alianță. Cu toate acestea, la evenimentele din ultimele zile ale organizațiilor PSD Bistrița și PSD Bistrița-Năsăud, alături de social democrați s-au aflat și liderii din Bistrița-Năsăud ai UDMR, ALDE, PRO România și ai Partidei Romilor Pro Europa.

În momentul de față suntem în discuții avansate cu alte forțe politice pentru crearea unei alianțe și eu sper că până la finalul lunii februarie să fie finalizată această alianță și, în funcție de asta, pentru că într-o alianță trebuie să fim flexibili, să cedăm anumite candidaturi în anumite zone, undeva în luna martie împreună cu partenerii noștri vom anunța candidații alianței la nivelul județului”, a mai completat Moldovan.

1 notes
1012 views
bookmark icon

One thought on “PSD Bistrița-Năsăud pregătește o alianță în plan local. Emil Radu Moldovan: ”În iunie 2020 se va vedea adevăratul potențial electoral al organizației noastre!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *