Politic

PSD Bistrița-Năsăud se pregătește de alegeri interne

 -  - 


Partidul Social Democrat filiala Bistrița-Năsăud se pregătește de alegeri interne, procesul de desemnare a noii structuri de conducere a Organizației Județene fiind programat pentru data de 1 octombrie, a anunțat deputatul Daniel Suciu.

Ne apropiem cu pași repezi de Conferința Organizației Județene care va avea loc în data de 1 octombrie. Îi rog pe toți colegii noștri care doresc să candideze să vină la sediul PSD și să își depună candidaturile. În ceea ce mă privește, voi candida pentru funcția de vicepreședinte al Organizației Județene”, a spus Daniel Suciu, vineri, într-o conferință de presă.

Acesta a mai menționat că echipa PSD a ajuns deja în majoritatea unităților administrativ-teritoriale din județ pentru a reorganiza structurile locale.

”Îl felicit pe Bogdan și pe toți colegii mei care în ultimele două luni au făcut un tur de forță pentru a reorganiza tot ce înseamnă structurile noastre din județ”. Ne-au rămas foarte puține unități administrativ-teritoriale în care nu am ajuns să facem alegeri, dar vom ajunge în perioada următoare. Ceea ce mă bucură foarte mult e că am văzut, atât la Bistrița, cât și în organizațiile locale, foarte mulți oameni noi, foarte mulți tineri. În perspectiva anului electoral 2024, acesta este un lucru bun” , a completat Daniel Suciu.

De asemenea, pe lângă organizațiile locale, și Organizația Județeană a Pensionarilor Social-Democrați și-a ales o nouă conducere, președinte fiind Viorel Ința.

Totodată, la finalul acestei săptămâni vor avea loc alegeri și în cadrul Organizației Județene a Tinerilor Social-Democrați. Președintele TSD Bistrița-Năsăud, deputatul Bogdan Ivan, a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat.

În ceea ce privește alegerile pentru Organizaţia Municipală, Daniel Suciu a spus că acestea vor fi programate după ce procesul de reorganizare în interiorul partidului va fi finalizat, cel mai probabil în anul  2023. ”Organizația Municipală își va alege structura de conducere după Conferința Organizației Județene”, a încheiat Daniel Suciu.

178 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.