PSD Bistrița-Năsăud se pregătește deja pentru alegerile locale din 2024. Emil Radu Moldovan: ”PSD va recâștiga Primăria Bistrița”

 -  -  1295


Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a afirmat că partidul din care face parte a început deja pregătirile pentru alegerile locale viitoare, organizația județeană stabilindu-și câteva obiective importante.

Prezent într-o emisiune de la Info Bistrița, liderul social democraților din Bistrița-Năsăud a vorbit despre viitorul politic al organizației județene a PSD, dar și despre alegerile locale viitoare.

Ca obiective pentru alegerile din 2024, conducerea PSD Bistrița-Năsăud își dorește să recâștige două fotolii importante de primar – cele de la Bistrița și Năsăud.

Eu zic că PSD va recâștiga și Primăria Bistrița. În momentul de față, eu lucrez deja la proiectul pentru Primăria municipiului Bistrița. În 2024, îmi doresc să las înapoi organizației ceea ce ea avea – președintele de Consiliului Județean și primarul municipiului. În plus, deși afirmă că va fi extrem de complicat, liderul social democraților completează că își dorește ca la alegerile viitoare să recâștige și Primăria Năsăud. ”În momentul de față, ținând cont de modul în care tânărul primar (n.r. – Dorin Vlașin) gestionează lucrurile la Năsăud, pot spune că va fi complicat să recucerim Primăria Năsăud, dar nu ne lăsăm. Vom lupta pentru asta!”, a declarat Moldovan.

În ceea ce privește funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan a subliniat că nu va mai candida pentru un nou mandat, dar crede că partidul are deja un candidat care este pregătit pentru șefia administrației județene – pe Bogdan Ivan.

După părerea mea, Bogdan Ivan este cel mai performant tânăr parlamentar din istoria post-decembristă a județului, cu mine în frunte și cu Ioan Oltean. Bogdan Ivan are 8 ani de muncă la zi, nu la fără frecvență. Știe fiecare sat, fiecare comună, fiecare punct și virgulă, fiecare membru PSD, fiecare prima și fiecare problemă. Știe tot. Eu cred că, în mod natural, dacă nu se întâmplă ceva până atunci, (…) el va fi desemnat în unanimitate ca și candidat în locul meu”, a completat președintele PSD Bistrița-Năsăud.

Întrebat dacă vor exista surprize la alegerile din 2024, liderul social democraților din județ a răspuns: ”Vor fi surprize în ceea ce privește modul în care vom proceda. Eu sunt principalul vinovat, și îmi asum lucrul acesta, că am pornit demersurile de desemnare a candidatului pentru Primăria Bistrița cu doi ani înainte, iar candidatul nostru gâfâia când trebuia să facă sprintul. Sută la sută va fi schimbată strategia și se mai știe un lucru – acela că eu nu voi mai fi printre cei doi candidați importanți”.

Totodată, Emil Radu Moldovan nu exclude posibilitatea ca, la alegerile viitoare, PSD Bistrița-Năsăud să susțină un candidat din afara partidului. ”Sigur va fi un tandem serios care va câștiga alegerile”, a mai spus Moldovan.

Întreaga emisiune de la Info Bistrița poate fi urmărită integral AICI.

0 notes
420 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *