Bogdan Ivan transmite un mesaj anti-Dăncilă, șoptit de Radu Moldovan! Bine, măi sfătoșilor, dar la mitingul EI de susținere, de ce v-ați dus ca la nuntă? Și de Dragnea de ce n-ați zis nimic, în vecii-vecilor?

 -  -  12422


Bogdan Ivan a transmis un mesaj anti-Dăncilă!

Bogdan Ivan e președintele tinerilor din PSD și a fost promovat de Radu Moldovan, șeful filialei PSD Bistrița Năsăud. După ce au scos un scor lamentabil pe județ, PSD-iștii vor reformă în partid și o atacă pe Viorica Dăncilă. E un semnal al baronilor ce se orientează urgent și contra-timp!

Cam repede au uitat că fix acum 1 an s-au îmbrăcat în alb și s-au dus la București la susținerea premierului Dăncilă! Atunci când s-au îmbrăcat în alb!

La manifestația din Piața Victoriei s-au prezentat și tineri ai Organizației de Tineret, condusă de Bogdan Ivan. Au participat primari, consilieri județeni și angajați ai instituțiilor publice, iar o parte din ei au venit a miting împreună cu nevestele.


Filiala județeană a PSD a trimis la București mai multe autocare cu susținători. PSD-iști din județ au fost organizați de fiecare primar de comună, care a avut un anumit target de persoane. Odată ajunși și încolonați, Radu Moldovan, Daniel Suciu, Ioan Deneș, Nicu Moldovan și Romeo Florian primarul de Lechința au fost liderii marșului spre Piața Victoriei.

 

Radu Moldovan se abține de la comentarii, Daniel Suciu, Ioan Deneș sunt pe făraș, dacă Viorica cucerește PSD-ul!

Bogdan Ivan se dă cocoș și transmite mesajul tinerilor. În fapt, e mesajul lui Radu Moldovan care simte că dacă Dăncilă rămâne premier și devine președinte PSD va avea cam multă putere. Oricum, urmează remanieri și miniștri-cheie puși de Dragnea s-ar putea să zboare. Să NU uităm că Daniel Suciu are un Minister cu 1 miliard de euro pe an. De asemenea, Ioan Deneș deține un portofoliu complicat.

Mesajul lui Bogdan Ivan, cu Dăncilă țap-ispășitor!

“PSD-ul viitorului nu poate fi condus de Viorica Dăncilă!

Cred că Domnia Sa trebuie să se concentreze pe problemele deloc puține ale Guvernului României! În schimb, Dna. Viorica Dăncilă nu reprezintă viitorul partidului din care eu, ca tânăr, fac și vreau să fac parte în continuare!

În urmă cu 10 ani m-am înscris în PSD, la puțin timp după ce am devenit major, pentru că aici am văzut o echipă de oameni capabili!

Am găsit în echipa PSD Bistrița-Năsăud oameni educați, vizionari și de caracter, dar uneori cu prea mult bun simț. Care în timp a ajuns să fie confundat cu altceva! Un partid cu peste 500.000 de membri trebuie să fie condus și reprezentat de oameni pregătiți și cu “capul pe umeri”, nu de personaje gen “Mitralieră”. El și alții de teapa lui nu mai au ce căuta aici! Am tăcut destul iar dacă vom tăcea și acum, vom fi complici la distrugerea celui mai mare partid din România!

Pentru mine și pentru mulți dintre tinerii mei colegi, personaje ca și “Mitralieră” sau Codrin Ștefănescu ar trebui să devină istorie! Nu dau neapărat nume, dar îmi doresc ca în 29 iunie, cel mai mare partid din România să ofere lideri autentici, vizionari și competenți!

Nu mi-a fost rușine niciodată că sunt coleg cu Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Daniel Suciu, Liviu Pleșoianu, Ioan Deneș sau Victor Negrescu! Cred că oameni ca și ei trebuie să reprezinte imaginea și viitorul social-democrației!

Etapa prompteriștilor din politica românească și din PSD trebuie încheiată! Făcând asta, PSD va putea deveni primul partid cu adevărat modern și orientat spre viitor! Oamenii și-au pus prea multă încredere în noi ca să îi dezamăgim. În 29 iunie avem o șansă istorică de a reforma PSD-ul și implicit clasa politică!

Votul e cea mai bună armă de a schimba! Ne vedem la congres!

Ca să nu se facă niciun fel de speculații, vreau să menționez că această opinie îmi aparține mie si colegilor din organizația de tineret. Nu implică Organizația Județeană PSD Bistrița-Năsăud!

Cu speranță și încredere în viitor,”

Bogdan Ivan Gruia
Președinte TSD Bistrița-Năsăud.

După o campanie în care s-au cheltuit sume enorme și s-au mobilizat zeci de echipe de tineri, PSD-ul a scos pe județ doar 23%.

Scorul pe oraș! Pe orașe: În Bistrița PNL a obținut 33,74% din voturi, în timp ce USR-PLUS – 25,88%, iar PSD – 15,06%.

– USR: 10. 330 în municipiul Bistrița,

– PNL : 13.500 PNL.

– PSD – 6.000 de voturi .

Rezultate finale în Bistrița-Năsăud:

1. PNL – 38,28% (48.358 voturi)
2. PSD – 23,69% (29.921 voturi)
3. USR-PLUS – 15,02% (18.974 voturi)
4. PMP – 5,07% (6.406 voturi)
5. ALDE – 4,85% (6.125 voturi).

1 notes
1547 views
bookmark icon

One thought on “Bogdan Ivan transmite un mesaj anti-Dăncilă, șoptit de Radu Moldovan! Bine, măi sfătoșilor, dar la mitingul EI de susținere, de ce v-ați dus ca la nuntă? Și de Dragnea de ce n-ați zis nimic, în vecii-vecilor?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *