Ultimele noutati

Sunt pe cai mari! Aproape 1.000 de PSD-iști s-au distrat la cheful de 8 Martie, organizat de partid la Restaurantul Giulia!

Membrii Partidului Social Democrat au chefuit și s-au distrat la Restaurantul Giulia. Petrecerea de 8 Martie a devenit tradiție în rândul partidelor în special pe perioada în care se află la putere. La fel ca cel de acum, sunt celebre și petrecerile PDL-iștilor de pe vremea guvernului Boc. Fotografiile care arată cine e la putere au fost postate pe paginile de facebook.


La cheful de 8 Martie au fost prezenți membrii de partid ai tuturor organizațiilor PSD: de femei, de tineret, de seniori și de pensionari. Aproximativ 1.000 de PSD-iști din întreg județul s-au distrat la petrecerea de aseară la care au fost prezenți lideri ai partidului de la toate nivelurile: parlamentari, primari, consilieri.

 

psd1

q3v

 

 

 

 

 

c33

v5

 

 

 

 

 

 

c5

c4

 

 

 

 

 

 

 

c44

x44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astfel de petreceri sponsorizate de partid au loc în special după victoriile din alegeri sau înainte de campania electorală, cu scopul de a etala relațiile cu anumiți lideri sau de a crește încrederea la nivelul grupului…

Citiți și:

x1 (1)PSD – Revelion! Familia unită a făcut chef la Giulia! 1.000 de partizani au mâncat, au băut și au pus țara la cale!
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Traiasca tate FOMEILE din ; PSD, ALDE, PNL, PMP, UDMR, PRU, PV, PER,PSO, PRM, USR, MINORITATI, da nici una nu-i ca a me ! NO!

Caricatură

Ziar de Bistrita