PSD e-n criză de lideri pe Bistrița! După epoca Niculae, l-au numit pe Kozuk interimar, deși acesta a demisionat din Consiliul Local! După 2 înfrângeri pe Sîngeorz, Daniel Suciu e președinte executiv și va coordona echipa de la Bistrița!

 -  -  1349


Organizația Municipală a PSD e-n criză de lideri, iar după demisia lui Cristian Niculae se încearcă o nouă strategie de imagine. Consilierul local Andrei Kozuk a fost NUMIT președinte, iar Daniel Suciu va sta-n umbră, ca președinte executiv.

La alegerile din 2020, Andrei Kozuk a ieșit consilier local și după 2 ședințe ordinare a demisionat din funcție, motivând că se va ocupa de afacerile personale.

Acum, acesta a fost NUMIT președinte interimar al Organizației Municipale PSD Bistrița.

Daniel Suciu intră-n echipa lui Kozuk și joacă din umbră!

Deputatul PSD, Daniel Suciu are la activ 2 înfrângeri în fața lui Traian Ogâgău, dar cu toate astea a reușit să se impună pe lista la parlamentare și astfel a devenit deputat. Acum, Daniel Suciu devine președinte executiv și va coordona activitatea Organizației Municipale, până la alegerile interne.

PSD-ul e-n picaj liber pe Bistrița!

Cu Niculae candidat, PSD a fost umilit la Bistrița și la locale a adunat doar 7.200 de voturi la locale.

Din 11 consilieri locali câți a obținut în 2016, în 2020 PSD a obținut doar 5 mandate dintre care doar 2 consilieri locali aveau carnet de membru PSD, respectiv Alexandru Bria și Cristian Niculae. Ulterior, ceilalți 3 consilieri locali care intraseră pe Alianță au fost retrași și PSD a rămas în minoritate la Consiliul Local cu doar 5 mandate .

Echipa cu care Crețu câștigase în 2016 s-a destructurat, iar acum PSD încearcă să conceapă strategii pentru re-câștigarea Primăriei Bistrița.

Andrei Kozuk și Daniel Suciu vor coordona activitatea Organizației Municipale până la alegerile statutare care vor avea loc în acest an.

0 notes
474 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *