PSD-iști fără rușine! Au promis asfalt la sociale și la ANL-uri în 2016 (în campanie) și îl toarnă abia-n 2020 (tot în campanie)!

 -  -  1107


Administrația PSD conduce municipiul de 12 ani și respectă aceeași rețetă de campanie. În preajma alegerilor, șantierele duduie, se fac poze și se prezintă strategii și noi promisiuni.  

Parcarea de la blocurile sociale din Subcetate a fost asfaltată zilele acestea, în prezența candidatului PSD, Cristian Niculae. Practic, s-a turnat stratul de uzură pe aleile ditre blocuri și prin parcări.

Pozele au fost urcate pe facebook și distribuite de postacii de partid!

Asfalt la sociale, după 8 ani de promisiuni!

Bocurile sociale din Subcetate au fost inaugurate în anul 2012 iar Ovidiu Crețu a înmânat personal cheile de la apartamente. După 8 ani de noroaie, blocurile sociale prind asfalt FIX în campanie.

Aceeași poveste și la ANL-urile din vecinătate! Asfalt abia după 3 ani de la inaugurare!

În ce privește ANL-urile, acestea au fost finalizate în 2016, iar Radu Moldovan și Cristian Niculae au copiat modelul lui Crețu și au împărțit cheile locuințelor.

Cristian Niculae și Radu Moldovan împart cheile la ANL-uri (2017)

Încă din 2017, locuitorii ANL-urilor din Subcetate au primit promisiuni de asfaltare a parcărilor. Evident, acest lucru s-a întâmplat abia în preajma alegerilor locale din 2020.

De asemenea, parcul din cartierul ANL; finanțat din bani europeni și promis în campania din 2016 a fost finalizat abia în 2020. Parcul din zona bisericii a costat 1.3 MILIOANE de lei (peste 400.000 de euro).

Vrăjeală PSD-istă: fă-te că lucrezi în campania electorală !

Rețeta câștigării alegerilor cu lucrări multe și mărunte, intens-promovate în campanie a fost pusă în aplicare de Ovidiu Crețu în 2016. Astfe, candidatul PSD a a câștigat detașat alegerile, cu 12.800 de voturi (45% din cei prezenți) și a obținut o majoriatate simplă de 11 consilieri PSD.

Administrația PSD continuă propaganda prin cartierele Bistriței și repetă aceleași promisiuni din 2016. De menționat că NU a fost finalizat nicun proiect major, iar Cristian Niculae repetă cam aceleași proiecte de pe agenda de-acum 4 ani!

0 notes
232 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *