Ultimele noutati

PSD-iștii din Bistrița merg pe mâna lui Dragnea la Congresul din 10 martie. Organizația lui Moldovan e celebră pentru “sucirea de noapte”! Moldovan a jucat și-apoi s-a orientat pe rând, cu fiecare: Geoană, Ponta, Dragnea! “Banii” din PNDL sunt marea miză a primarilor!

Vineri după-masă, la sediul Primăriei Bistrița au sosit liderii de partid și primarii din întreg județul. PSD-iștii din județ au votat o rezoluție de susținere a lui Liviu Dragnea la Congresul din 10 martie. Au fost prezenți parlamentarii PSD, primarii PSD, liderii Organizației Județene: Radu Moldovan, Nicolae Moldovan, Romeo Florian, președinții Organizațiilor de Femei, de Pensionari și de Tineret! 

 

 

Ovidiu Crețu – marele absent!

Primarul Bistriței a lipsit de la întâlnirea PSD-iștilor și a fost criticat în lipsă pentru faptul că NU acordă bani pentru susținerea handbalului. Radu Moldovan a prezentat realizările din ultima perioadă din întreg județul: drumuri, școli, grădinițe – obiective realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală!

 

Proiectele cu care se laudă Moldovan au fost finanțate de Guvernul Ponta!

În ultima zi ca premier, Victor Ponta a semnat o Ordonanță de Urgență prin care județului s-au alocat 63 de milioane de euro prin PNDL. Au fost sumele cu care PSD-ul și-a atras primarii din întreg județul și prin care Organizația condusă de Radu Moldovan a reușit să se întărescă după alegerile locale și parlamentare din 2016.

 

Victor Ponta a fost prezent de mai multe ori la Bistrița și a făcut vizite la Spitalul Județean! De fapt, Spitalul Județean este în modernizare continuă încă din 2009. Maternitatea a primit fonduri de la Banca Mondială, iar Policlinica a fost finanțată din fonduri europene.

“Banile” de la PNDL reprezintă marea miză a primarilor PSD din județ! Primarii au proiecte de 70 de MILIOANE de euro pentru: apă-canal-drumuri-școli!

După ce Dragnea a preluat partidul, Bistrița Năsăud a depus proiecte pentru a doua parte a PNDL, în valoare de aproximativ 70 de milioane de euro. Tocmai din acest motiv, Ministerul Dezvoltării este unul cu greutate și în ultimul an, Sevil Shhaideh a fost de 2 ori în județ și Victor Stănescu o dată.

Mesajul de susținere a lui Radu Moldovan!

“Am analizat modul în care am evoluat politic, modul în care am atins ținte administrative și am schimbat în bine fața comunităților care le reprezentăm și implicit viața oamenilor!

Noi vorbim în Bistrița-Năsăud despre o echipă a faptelor, care a făcut lucruri concrete și care știe ce are de făcut pentru a continua această dezvoltare!” – a transmis Radu Moldovan pe pagina sa de facebook.

Liviu Dragnea face un exercițiu de forță prin care vrea să-și re-confirme poziția în PSD în urma Congresului din 10 martie! Dacă Liviu Dragnea va fi unicul candidat, Organizația PSD Bistrița-Năsăud va avea o noapte liniștită și NU vor avea loc scenarii de taină (cum a fost cazul Mircea Geoană susținut de gruparea Radu Moldovan în fața lui Iliescu în 2005 și ulterior cazul Victor Ponta susținut să preia PSD-ul după ce Geoană a pierdut alegerile prezidențiale din 2009). 

Organizația PSD Bistrița-Năsăud va fi reprezentată la Congresul Extraordinar din 10 martie de 87 de delegați, printre care șefii organizației, parlamentarii și primari ai județului.Caricatură

Ziar de Bistrita