P.S.D nu are nicio treabă cu familia tradițională! NU uitați că Dragnea a mers la mai multe capete când l-a sfădit pe Deneș, senatorul care zicea că 2 bărbați care se țin de mână pe stradă îi lezează libertatea! Se re-orientează PSD-ul după referendum?

 -  - 


Ioan Deneș era senator (acum e ministru al pădurilor) când a afirmat la Bistrița că 2 bărbați care se țin de mână pe stradă îi lezează libertatea! Declarațiile sale din 2017 au stârnit un val de antipatie în mediul LGBT care au organizat un miting de protest la sediul PSD din București. Se-ntâmpla în aprilie 2017.

La acea vreme, Dragnea a afirmat că PSD e un partid tolerant și NU e de acord cu afirmațiile lui Deneș iar Liviu Dragnea si-a sfatuit colegii „sa nu uite ca fac parte din PSD”, un partid „tolerant, nu cu atitudini arbitrare, care crede cu toata taria ca in societatea romaneasca avem loc toti”. Seful PSD a avertizat ca va avea o discutie „mai apasata” cu colegii sai legata de acest subiect, in conditiile in care „PSD sprijina toleranta” si porneste de la „conceptul ca in Romania avem loc cu totii si nu trebuie sa ne razboim intre noi”, in conditiile in care „pericolele si riscurile sunt in afara tarii, nu la noi”.

În interiorul PSD s-a evitat subiectul și Deneș a fost oarecum marginalizat pentru declarațiile sale zis homofobe iar comunicatorii de partid au evitat subiectul.

Din partid tolerant, PSD-ul s-a poziționat pro-familie! Totul pentru voturi! 

Însă, la 1 an distanță, PSD s-a repoziționat și a susținut refrendumul pentru familie. Absolut toți liderii PSD au declarat că vor vota DA la referendum, în timp ce în campaniile electorale NU se pronunță radical în aceste chestiuni și nici NU au o politică evidentă anumite teme, cum ar fi: programe de promovare în școli a libertății de gen, a educației sexuale, a zisei-toleranțe față de cuplurile gay etc. În acest context, ONG-urile pro-LGBT iau avânt și dezvoltă strategii paralele de multe ori în contradicție cu programele școlare, promovând curentul diversitărții sexuale!

Referendumul NU a fost validat și cu siguranță PSD se va re-poziționa față de chestiunile legate de familia tradițională, în funcție de interesul electoral de moment sau față de directivele europene.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.