Ultimele noutati

25.000 de euro pe noapte! Atât ne costă (din bani publici) Revelionul de pe Pietonal cu Crețu și Moldovan!

Din bani publici, Primăria Bistrița a pus la bătaie 70.000 de lei pentru Revelionul de pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Din bugetul județului, Radu Moldovan contribuie cu 35.000 de lei. Total: 105.000 lei (aproximativ 25.000 de euro).

An de an, tabloul este cam același: numărătoare inversă, artificii, șampanie, discursuri și formații slabe. Ca-n fiecare an, în staff-ul politicienilor vor fi și oameni de afaceri care derulează contracte din bani publici.

a1

c11-4001

 

 

 

 

 

 

 

 

În noaptea de Revelion, vor urca pe scenă D.J Sava și Spitalul de Urgență! Programul începe la ora 22 și se încheie la ora 0.30.

s1Primăria merge pe aceeași rețetă și Revelionul de la Bistrița NU a avut nimic-notabil până acum, iar de-a lungul anilor formațiile au fost cam de mâna a doua. Anya, Vunk, Desperado, Kamelia, George Hora, Moving Heads, Lorena. Paula Seling, Gabriel Cotabiță și Cristi Minculescu au fost numele mari care au venit la Revelionul de la Bistrița, dar în fiecare an, organizarea spectacolului NU i-a pus în valoare și lumea părăsea Pietonalul chiar în timp aceștia cântau!

25.000 de euro costă Revelionul de anul acesta, iar sumele se alocă pe două direcții: bugetul local și bugetul județean! În acești bani intră comisioanele artiștilor, cheltuieli de organizare, cheltuieli de protocol ( șampanie pentru bistrițenii care merg pe Pietonal) și focul de artificii.

 

 

 

Citiți și: 

xx-copyBOLNAVI de putere! De 1 Decembrie, Radu Moldovan a aprins luminițele “pe zona lui”, iar Crețu le aprinde pe cele de pe Pietonal (100 de metri mai încolo) abia pe luni, când vine din concediu!

https://www.ziardebistrita.ro/beculetul-puterii/

 
Comentarii

  • smeagol tu nu vezi ca politicienii isi fac campanie din bani publici? de ce trebuie sa fie si ei la spectacol neaparat? ca sa ii vada lumea?

  • Hai ca devine obositor, daca n-ar fi mai intai plictisitor! Spune, dom-le, ca e pedofil cu cont la vedere pe Feisbuci! Spune ca l-ai vazut si filmat in timp ce fugea cu casa de bani din primarie in spate, cu 5.000.000.000 de euro/dolari/franci/lei in ea… Ca sunt martori care l-au vazut tragand pe nas… Lasa naibii rahaturile! Ce naiba voiai de 25.000? Metallica? Doar stii ca orice cotofana autohtona, care se crede “star”, nu behaie 3 strofe si-un refren pe mai putin de 5.000… De euro, evident! Ce basca mea se comenta, daca se dadeau doar sticksuri si apa minerala de 200 de lei? Asa ar fi fost mai bine?

Caricatură

Ziar de Bistrita