”PSD se folosește de imaginea unui rege pentru a-și spăla fața”

 -  -  1017


Deputatul bistrițean Cristina Iurișniți susține că Partidul Social Democrat încearcă să se folosească de imaginea Regelui Mihai pentru a-și spăla păcatele.

Urmează crearea Institutului Regele Mihai I care va topi cu știință, cercetare și glamur monarhic de la 860 de mii de euro pe an, până la 1 milion de euro maxim?!! Deci liber la sinecuri! Nu avem bani de toalete în școli, de finanțarea programului <<Școală după școală>> pentru a reduce abandonul școlar, dar avem bani de colocvii, dezbateri si cercetări care pot fi realizate de Academia Română, de ICR sau de Ministerul Culturii și MAE!” a declarat parlamentarul. 

Și apoi, cireașa de pe tort, sediul Institutului Regele Mihai I va fi clădirea Palatului Elisabeta!
Directorul va fi numit de Camerele reunite ale Parlamentului! Adică de Coaliție și va fi ordonator de credite pentru 20 de angajați! Rușine pentru aceste inițiative clientelare, cu dedicație, doar pentru a spăla fata PSD- ului cu imaginea unui rege care a fost de atâtea ori alungat din țară, ignorat sau umilit de PSD! Lupul își schimbă părul dar năravul ba!” a mai precizat deputatul Cristina Iurișniți. 

0 notes
142 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *