PSD-ul are grijă de fetițele de partid și le angajează la Stat! După destituire, consiliera prefectului Frenț a trecut la Consiliul Județean! A participat la un concurs “cu dedicație” și a prins un post fain, în subordinea lui Radu Moldovan!

 -  -  33899


Radu Moldovan are grijă de oamenii de partid și le oferă posturi faine pe organigrama Consiliului Județean! Adelina Dumbrăvan a fost consiliera prefectului Ovidiu Frenț și după destituirea acestuia, domnișoara a rămas fără job. După 1 lună, consiliera fostului prefect și-a depus dosarul pentru un concurs organizat de Consiliul Județean. Condițiile i se potriveau de minune: absolvent de Administrație Publică + debutant!

Adelina Dumbrăvan a participat la campaniile PSD și face parte din brigada de activiști coordonată de Bogdan Ivan!

Consilul Județean a preferat să angajeze un debutant pentru gestionarea fondurilor eropene, astfel că Adelina s-a încadrat perfect la acest concurs la care a participat de una singură.

Postul a fost scos la concurs în 23 ianuarie și s-a ocupat în 18 februarie!

Concurs mega-lejer. Condiții de participare:

Constituția României, OUG 57/2019, partea a 3-a administrația locală și partea a 6-a , statutul funcționarior publici,

  • Ghidul solicitantului – Condiții specifice POCU: „Dezvoltare locală integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate în care există populație aparținând minorității rome”
  • Hotărârea Guvernului nr.399/2015 privind regulile de eligibilitate a cheltuielilor efectuate în cadrul operaţiunilor finanţate prin Fondul european de dezvoltare regională,

Dumbrăvan Ana Adelina 86,67 puncte – la scris

81,67 puncte – la interviu .COMISIA DE CONCURS: Alexandru-Marian Toniuc, director executiv – – președinte Maria-Gabriela Bechiș,Cristina-Gabriela Stan, Secretarul comisiei de concurs: Melinda Ani.

Atribuții: va îndeplini atribuții în echipa de implementare a proiectului “Impact Teaca – Măsuri integrate pentru îmbunătățirea situației socio-economice a persoanelor defavorizate din comunitățile marginalizate ale comunei Teaca, județul Bistrița-Năsăud”, pe perioada de implementare a proiectului, respectiv până la data de 26.09.2020. Ulterior, angajatul pote fi transferat sau păstrat pe organigramă pe diferite poziții!

Salariul unui consilier juridic debutant este de 3.000 de lei brut, dar aceștia beneficiază de indemnizație de participare la implementarea fondurilor europene. Conform legislației în vigoare, indemnizația de fonduri europene reprezintă maxim 50% de salariul de bază, indiferent de numărul de proiecte în care este implicat.

O grămadă de PSD-iști sunt angajați la Consiliul Județean!

La Consiliul Județean, în perioada 2012 – 2018 au avut loc o serie de concursuri la care s-au prezentat mai mulți tineri apropiați de-ai lui Bogdan Ivan și au avut loc promovări ale unor funcționari publici, transformați în șefi. De când e președinte, Radu Moldovan a mărit organigrama Consiliului Județean cu 40% și a înființat 32 de posturi în plus!

Politizarea instituției este evidentă și yes-manii lui Radu Moldovan cu recomandare “de la partid” sunt angajați imediat.

Organigrama stufoasă NU este neapărat performantă, dac-ar fi să luăm în calcul faptul că documentațiile europene se externalizează spre firme private.

Compartimentul de Fonduri Europene funcționează pe avarie, cu debutanți PSD-iști angajați pe perioadă determinată….

Citiți și:

3 notes
3024 views
bookmark icon

3 thoughts on “PSD-ul are grijă de fetițele de partid și le angajează la Stat! După destituire, consiliera prefectului Frenț a trecut la Consiliul Județean! A participat la un concurs “cu dedicație” și a prins un post fain, în subordinea lui Radu Moldovan!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *