Ultimele noutati

Îl ATACĂ “pe străzi”! Viceprimarul Niculae mârâie la Crețu și îi bagă fitile la emisiuni radio: … “dacă ar fi după mine aș asfalta 20 de străzi, dar DEOCAMDATĂ nu depinde de mine!”

Viceprimarul Cristian Nicuale a fost invitat în emisiunea “Administrația la ZID”  la Radio Someș, unde a vorbit despre starea drumurilor din Bistrița și despre programul de asfaltare a străzilor de pământ din municipiu.

Cristi Niculae a profitat de ocazie și a trimis câteva săgeți către șeful său direct, Ovidiu Crețu: “decizia ÎNCĂ nu este în totalitate la mine “

“…dacă ar fi după mine și decizia ar fi la mine aș face 20 de străzi de pământ pe an, dar decizia încă NU este în totalitate la mine… eu am unele păreri, suntem o echipă și deciziile le luăm împreună” a declarat Niculae.

Viceprimarul Cristian Niculae susține că din cauza rețelelor la apă-gaz-canal care NU se pot corela, străzile sunt sparte. FALS: Primăria Bistrița poate REFUZA să acorde autorizația de construire sau cel puțin să IMPUNĂ aducerea covorului asfaltic la starea inițială.

Lista cu străzile care vor fi re-asfaltate după ce au fost ciuruite de firmele care au înlocuit rețelele de utilități: Tărpiului (între Dimitrie Cantemir și calea ferată) Axente Sever, Barbu Lăutaru, str Garoafei, Panait Cerna, Sg. mj. Octavian Popa, Vasile Alecsandri și str. Zorilor.

14 străzi propuse spre re-asfaltare în 2018, după ce au fost sparte ani la rând!

Cristian Nicuale a prezentat o listă cu străzile DISTRUSE în urma lucrărilor la rețelele de utilități. Străzile vor fi re-asfaltate din bordură-n bordură abia la anul!

str. Gh. Pop de Băsești, str. Eroilor, str. Dimitrie Cantemir, str. Solomon Halița, Codrișor, Vasile Conta, Ion Minulescu, Simion Bărnuțiu, Toamnei, Mărăști, Nicolae Bălcescu, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Romană, Lt Călin.

b2

c3

 

 

 

 

 

 

 

page5-404x400Începe REVOLUȚIA? Vezi TOP-ul străzilor asfaltate și-apoi sparte în ultimii 4 ani! Cel mai bun primar din țară dă autorizație “de spart” și pe urmă dă vina pe alții! DISTRIBUIȚI!

 

 

 

 

10 străzi de pământ propuse pentru proiectare și execuție în 2017 – 2018!

Primăria Bistrița continuă programul anual de modernizare și în perioad următoare va demara procedurile de proiectare și execuție a străzilor: Dinu Lipatti, Gheorghe Dima, Vasile Lucaciu, Valea Căstăilor, Viile cu Pomi, Secundarei 7 Sigmir, str. Pajiștei, Colibiței cu Arțarilor, str Iederei în zona blocurilor ANL din Subcetate.

După organizarea licitațiilor vor începe lucrările de modernizare, care se vor finaliza la sfârșitul anului 2018.

Crețu e în corzi. PSD-ul îl atacă “pe străzi!”

Primarul Ovidiu Crețu a fost contestat și de președintele PSD Radu Moldovan pentru modul în care comunică. Referitor la rețeaua stradală, Radu Moldovan a declarat la Radio Balada că ar prefera un împurmut pentru modernizarea străzilo din municipiu. În plan mediatic, Niculae își construiește imagine și este candidatul declarat al PSD-ului pentru funcția de primar, după ce Ovidiu Crețu a anunțat că NU va mai candida în 2020.

Citiți și:

1a-Copy

Radu Moldovan se BAGĂ pe zona lui Crețu! Șeful MARE al PSD a dat comanda: “străzile din Bistrița să fie prioritate zero!” Chiar dacă el are treabă “la Județ”, NU ar exclude credit din bancă pentru aceste investiții! Cum comentați?

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita