Ei sunt peste tot acasă! Când vine de la București, Sandu Pugna are mașină cu șofer de la Consiliul Județean care-l plimbă prin tot orașul. Deși NU mai are funcție la județ, secretarul de Stat are lege specială de la Radu Moldovan!

Alexandru Pugna este secretar de stat la Ministerul Culturii iar când vine-acasă i se pune la dispoziție mașină cu șofer… deși NU există nicio prevedere legală în acest sens! Vineri după-amiază în jurul orelor 15, Alexandru Pugna a făcut o vizită la sediul P.S.D, după care s-a oprit în parcarea de la Finanțe pentru a discuta cu soția sa, angajată a instituției.

 

 

pugn duster - Copy

pugna 3 - Copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duster-ul cu număr de înmatricuare BN 02 JUD aparține Consiliului Județean și teoretic, îl deservește strict pe vicepreședintele instituției, respectiv pe Vasile Puica, înlocuitorul lui Pugna. Procedural, mașinile de serviciu din parcul-auto al Consiliului Județean se folosesc STRICT de către angajații instituției în interes de serviciu, nicidecum  de către foștii-angajați.

 

xx3cpuica

 

 

 

 

 

 

Probabil cu aprobarea președintelui Radu Moldovan, Alexandru Pugna beneficiază de tratament special și derogări de la regulamentele interioare ale Consiliului Județean iar la întoarcerea de la București are la dispoziție mașină și șofer. Astfel, deplasările secretarului de stat pe Cultură sunt finanțate din banii publici ai județului…

Citiți și:
p0-Copy-800x400VIDEO: Cântărețul Sandu Pugna prinde un post de secretar de stat pe Cultură! Cam puțin, după ce PSD-ul a scos un scor istoric pe județ, peste 45%Caricatură

Ziar de Bistrita