Punct de triaj la Policlinica Bistrița. Pacienții vor completa și un chestionar

Policlinica Bistrița rămâne deschisă și lucrează la capacitate normală, însă conducerea unității medicale anunță că a luat noi măsuri pentru protejarea personalului și a pacienților.

Potrivit medicului coordonator al Policlinicii Bistrița, dr. Ștefan Pop,
accesul în clădire se face doar după trecerea pe la punctul de triaj COVID-19. Pacienții care vor ajunge la unitatea medicală vor fi nevoiți să completeze și să semneze un chestionar. Iată ce conține acesta:


”Dacă aveți posibilitatea, vă recomandăm să îl tipăriți, completați și semnați încă de acasă, pentru a scurta procesul de triaj”, mai arată conducerea Policlinicii Bistrița.

Iată ce mai puteți face pentru a limita deplasările spre noi:

  • Dacă aveti simptome respiratorii, tuse, febra, dificultăți de respirație, vă rugăm rămâneți acasă și contactati medicul de familie prin telefon sau sunați la 112 dacă starea dumneavoastră este gravă.
  • Verificați atent data și ora programării pe care o aveți la și intrați în clădire doar cu 15 minute înainte. Altfel, va trebui să asteptați în exterior. Dacă întârziați puțin din cauza triajului, nu vă îngrijorați, personalul o să vă aștepte.
  • Când efectuați analize la laboratorul Policlinicii Bistrița, păstrați hârtia cu datele de acces pentru a obtine rezultatele online. Asta vă scutește de un drum în plus.
  • Pentru recepție, casierie și secretariat este permisp prezența simultană la parter a maxim 8 persoane. Restul vor trebui să aștepte în exteriorul clădirii. Intrarea din spate este închisă.
  • Respectați instrucțiunile personalului, ele au rolul de a vă proteja în primul rând pe dumneavoastră!
  • Evitați contactul fizic și păstrați distanța între dumneavoastră și ceilalți pacienți.
  • De îndată ce ati trecut pragul Policlinicii, nu uitați să vă dezinfectați pe mâini la unul din cele două dozatoare automate de la parter sau la cele de la etajul I și II. 

”Pentru informații și orice tip de solicitări non-urgente, vă stăm la dispoziție la e-mailul POLICLINICA@SJUB.RO. Lăsați-ne datele de contact și vă vom raspunde în cel mai scurt timp. Alegeți să faceți programările online, este mai simplu, mai rapid și vă scutește de o deplasare suplimentară: SJUB.RO”, a mai adăugat dr. Ștefan Pop.

Personalul care oferă suport telefonic pentru programări a fost suplimentat, astfel că, în zilele lucrătoare, între orele 12:00 și 18:00, cetățenii pot suna la 0263.239.048 pentru a afla informațiile necesare.