Ultimele noutati

Ca pe autostrăzi! Primăria vrea să amenajeze o punte pietonală pe Independenței și să desființeze trecerile de pietoni! E bună ideea?

Pentru fluidizarea circulației în partea de jos a orașului, Primăria Bistrița va realiza o punte pietonală. Ideea a fost vehiculată și în anii trecuți, dar de această dată investiția a fost prinsă în bugetul pe 2017. Amenajarea pasarelei pietonale pe Independenței – Iosif Vulcan este estimată la 365.000 de lei și se consideră că va fluidiza traficul în intersecția respectivă.

w2

pasarelapeatonal3d_9907

 

 

 

 

 

 

Și bătrânii sau mămicile cu cărucioare ce-o să facă?

La dezbaterea pe buget inițiată de Bistrița Civică au fost reprezentanți ai societății civile care au contestat această investiție, pe motiv că persoanele în vârstă și mămicile cu cărucioare NU ar putea folosi acest pasaj supra-teran. Practic, prin realizarea pasarelei s-ar desființa trecerile de pietoni din intersecție. Astfel de construcții metalice sunt întâlnite pe autostrăzi sau pe drumurile naționale de viteză.

 

pasarela-31

pasarela_40688100

 

 

 

 

 

 

 

Suma de 365.000 de lei a fost prinsă pe buget și în 2017 este programată începerea execuției.
Comentarii

  • Pasarele multe sa ai viteza ca radarul este la peco !

  • Mirific, arata ca naiba. Unde a mai vazut din astea, in Austria? Nu prea cred. decat sa faca porcaria aia ca nu-i in stare sa faca un pasaj subteran mai bine o lasa asa cum ii.

  • Hurbanismul nu are nimic de zis ?

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Mirific. Gandesti ca esti in gara triaj de la APAHIDA . Cretu nu se lasa si urateste Bistrita cu proiecte idioate de acest gen. Pe un bulevard asa de generos cu copaci de talie mare sa vi cu un mastodont de fier arata ca nuca-n perete. Sper ca distinsii si mult apreciatii consilieri sa nu aprobe o astfel de ineptie si cheltuiala a banului public. Primare ! …rau stai cu gusturile !

Caricatură

Ziar de Bistrita