Purtarea măștilor devine obligatorie în Năsăud. Vezi de când

 -  -  1965

Primăria orașului Năsăud a anunțat că a va impune purtarea obligatorie a măștilor de protecție în toate spațiile publice. Măsura se va aplica începând cu data de 1 mai.

“Începând cu data de 01.05.2020 se instituie, pentru toți cetățenii orașului Năsăud, inclusiv localitățile componente Lușca și Liviu Rebreanu, precum și pentru cei care tranzitează orașul, măsura obligatorie de purtare a mijloacelor de protecție a gurii și a nasului (măști de protecție, eșarfe sau alte mijloace de protecție) în toate spațiile publice închise și deschise (mijloace de transport public în comun, instituții publice, spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, șantiere, gări, autogări, străzi etc.
Administratorii și deținătorii locațiilor menționate anterior, vor interzice accesul cetățenilor fără mijloacele de protecție menționate. Aceștia vor afișa în locuri vizibile obligativitatea cetățenilor de a respecta măsurile de protecție instituite
“, a anunțat primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

Măsura stabilită are ca scop limitarea răspândirii noului coronavirus, în special de către persoanele asimptomatice (care nu prezintă simptome ale virusului), persoane care nu cunosc că sunt infectate, dar care pot fi purtătoare și pot răspândi virusul.

Purtarea măștilor de protecție este obligatorie și în Beclean și în comunele Lunca Ilvei, Șieu, Salva, Căianu Mic.

COMUNICAT În atenția cetățenilor orașului Năsăud și a celor două localități componente Lușca și Liviu…

Publicată de Primaria Nasaud pe Luni, 27 aprilie 2020
1 notes
90 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *