Pușculiță pentru veveriță! Grupul “FREE veverița” adună bani de-1 LEU ca să-i cumpere LIBERTATEA! Donezi și salvezi!

„Ziar la negru și Radio Balada au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru eliberarea veveriței din Parcu Municipal!

Donează 1 leu pentru eliberarea veveriței!

“Protestul civic inițiat de câțiva cetățeni pentru eliberarea veveriței ce este ținută captivă de Primăria Bistrița a intrat într-o noua fază. Într-o emisiune la Radio Balada, realizatorul Claudiu Olinca a avut o idee cu un pronunțat spirit cetățenesc: strângerea sumei de 450 lei pentru a elibera animalul care este supus prin captivitate unei cruzimi de neînțeles.

 

v12

v2

 

 

 

 

 

x5-300x225

v4

 

 

 

 

 

 

 

Suma de 450 lei reprezintă exact prețul pe care primarul Crețu l-a plătit pentru o veveriță. Fiind vorba de bani publici, cetățenii iubitori de animale vor acoperi astfel gaura din bugetul local creată prin achiziționarea animalului. Vorba aceea: toată lumea fericită și cu lacrimi pe obraz. Important este s-o eliberăm.

În aceeași emisiune de la RadioBalada Bistrita, directorul postului, Nicu Cioancă, a fost primul care și-a anunțat disponibilitatea să doneze pentru salvarea animalului. De asemenea, Sorin Hangan, om de afaceri a anunțat că va dona și dânsul.

Ziar la negru și Radio Balada îi va menționa pe toți donatorii. Donațiile vor fi contabilizate la sediul Radio Balada, de Marian Gruștor, arhicunoscut realizator. În cazul în care suma strânsă va depăși plafonul de 450 lei, restul va fi donat tot Primăriei Bistrița pentru acoperirea cheltuielilor generate și de achiziționarea celorlalte veverițe, care au decedat sau au evadat. Cu numai 1 leu putem redeveni oameni. Vă mulțumim.

P.S. Fiecare cetățean care donează va primi un sticher cu inscripția «Eliberează veverița!!». Stickerele vor fi puse la dispoziție de Dorin Dobra. Mulțumiri”, anunță organizatorii eliberării pe Facebook.

Citiți și: 

page-11-401x400

Nu au avut TUPEU să spargă lacătul! Operațiunea “FREE veverița” a eșuat la prima tentativă! Oricum, în 2017 Crețu a declarat că va aduce alte veverițe în “pușcăria” din Parcul Municipal!

 

 

 
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Ofer 10 lei pentru saraca VEVERITA . Cu un drum doresc ca toti cei care sustin aberatile primarului sa nu castige luna asta mai mult de 10 lei din care sa traiasca ei si familia lor. Sa va fie RUSINE tovarasi edili !!!
Caricatură

Ziar de Bistrita