Ultimele noutati

RAAL are pretenția la o stradă în Bistrița care să poarte numele companiei! Firma donează o stradă de pământ către Primăria Bistrița pentru a putea prinde ASFALT în cartierul de pe Valea Budacului!

Firma producătoare de radiatoare RAAL are 1.700 de angajați în Bistrița și cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane de euro pe an. Compania produce aproape în totalitate pentru export, pentru industria utilajelor agricole, utilajelor pentru construcţii, industria minieră, vehiculelor comerciale şi autovehiculelor.

Și-au făcut cartierul lor, pe Valea Budacului!

raal 1În ultimii 10 ani, angajații firmei au construit un cartier de locuințe în zona Valea Budacului și fără sprijinul Primăriei Bistrița au realizat rețelele de utilități. La următoarea ședință de Consiliu Local, compania va dona o suprafață de teren de 6.364 de metri pătrați cu destinația stradă.

Odată donată Primăriei Bistrița strada din cartierul RAAL va intra în domeniul public al municipiului și va putea fi pinsă în programul anual de modernizare și asfaltare.

 

Proiect de hotărâre privind acceptarea donaţiei terenului proprietate privată, în suprafaţă de 6364 mp, situat în intravilanul municipiului Bistriţa, în vederea înscrierii în domeniul public al municipiului Bistriţa, cu destinaţia de “stradă”, denumită strada RAAL va fi dezbătut în 23 februarie la sediul primăriei

La această oră, în municipiu (fără a lua în calcul localitățile-componente Sigmir, Unirea, Ghinda, Viișoara, Slătinița) sunt sunt 66 de străzi de pământ pentru care locuitorii plătesc impozite de oraș.

 

Citiți și: VEZI ce străzi vor fi asfaltate în 2017! Primăria Bistrița merge cu o medie de 4 străzi pe an și reprezentanții instituției MINT când spun că asfaltează 10 străzi pe an!
Caricatură

Ziar de Bistrita