Radu Moldovan: ”Cred că decizia de a scoate armata să patruleze ar trebui luată de urgență!”

 -  -  116431


Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că, în opinia sa, autoritățile naționale ar trebui să ia cât mai repede decizia de a scoate armata pe străzi. Moldovan motivează că acest lucru este necesar din pricina faptului că încă există persoane care nu respectă măsurile impuse de autorități, punând astfel în pericol viața unor comunități întregi.

Din păcate, în continuare sunt oameni iresponsabili, care nu înțeleg că pun în pericol, pe lângă familia lor, și viața comunităților. Primesc foarte multe mesaje. E de salutat solidaritatea și responsabilitatea majorității covârșitoare care semnalează aceste lucruri. Nu am crezut niciodată că o să ajung în viață să citez din Traian Băsescu, dar cred că declarațiile lui și sugestiile pe care le făcea Guvernului – de a scoate armata să patruleze pentru a transmite mesajul cetățenilor – sunt unele bune. (…) Cred că are perfectă dreptate. Cred că de urgență ar trebui luată această măsură de a scoate armata pe străzi”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a mai completat: ”Cred că patrule de câte doi militari, poate cu mici excepții în comunele cu mai multe localități – precum Chiochiș, Târlișua, putem organiza astfel încât să patruleze în trei schimburi. Mijloace de transport sunt și e important ca din când în când să îi mai întrebe pe câte unii care îs fără rost, care în continuare au mers la bufet și așa mai departe”.

În opinia președintelui CJ Bistrița-Năsăud, aceste măsuri ar trebui luate cât de repede pentru că ”paza bună trece primejdia rea”.

1 notes
15556 views
bookmark icon

One thought on “Radu Moldovan: ”Cred că decizia de a scoate armata să patruleze ar trebui luată de urgență!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *