Radu Moldovan i-a pregătit o surpriză la ședință și i-a arătat că se lucrează la turismul on-line! Doris NU se lasă și își urmează visul: o aplicație deșteaptă, GRATIS pentru toată-lumea! Acum se întrec între ei!

 -  -  1262


La ședința ordinară de Consiliu Județean, Radu Moldovan a prezentat acțiunile privind promovarea on-line a turismului din județ. Asta ca replică la inițiativa lui Doris-Gabriela Rai, care a solicitat realizarea unui site și a unei aplicații pentru turismul din județ, astfel încât turiștii care vizitează să aibă informații despre obiectivele din județ, hărți interactive, trasee, pensiuni etc.
Inițiativa lui Doris a fost respinsă odată, în luna octombrie 2016, fix în campania electorală pentru parlamentare, pe motiv că ADI Turism lucrează deja la brandul județului și deține un site de promovare.

La 9 luni distanță, președintele Consiliului Județean a pregătit un moment-special pentru a contracara inițiativa lui Doris. În timpul ședinței ordinare, Radu Moldovan a prezentat proiectul pe promovare a turismului. Site-ul la care lucrează Consiliul Județean a fost afișat pe un perete și prezentat întregii audiențe.

Momentul a fost savurat de cei prezenți, dar Doris NU se lasă și vrea o aplicație personalizată, mai dinamică și mai eficientă decât proiectul Consiliului Județean.

Radu Moldovan e șmecher: a cooptat-o pe Doris în grupul de lucru ce dezvoltă turismul on-line! 

 

Pentru a dezvolta acest site, Radu Moldovan a făcut o comisie în care a implicat mai mulți reprezentanți ai Consiliului Județean care să supervizeze implementarea acestui proiect și a cooptat-o și pe Doris, cea care a lansat această idee. Din grupul de lucru fac parte: Doris Gabriela Rai, Gabriel Birișiu (PSD) și Mirela Cârcu (ALDE), Răzvan Cerceja (directorul ADI Turism) și încă un angajat al Consiliului Județean.

 

 

doris1

doris12

 

 

 

 

 

 

“Aplicația pe care a făcut-o eu este puțin diferită, este un joc ce implică oamenii să descopere acele obiective, dar încă o dată repet: mă bucur că se întâmplă lucrurile sunt de acord să particip î acest grup de lucru pe care l-ați propus și…. să se întâmple cu-adevărat ceva.” a declarat Doris Rai, consilier județean al PNL

“E o aplicație care în mod cert poate fi îmbunătățită… putem dezvolta o altfel de aplicație care să fie interactivă, cu concursuri, jocuri, putem chiar lucrurile astea să le facem.. cred că NU e nicio problemă din punctul ăsta de vedere.” a declarat Moldova, în plenul ședinței.

La câteva zile distanță, Doris anunță că dorește să dezvolte aplicația Questo și să o adapteze județului Bistrița-Năsăud, în paralel cu inițiativa Consiliului Județean.

Despre aplicația DEȘTEAPTĂ pe care o vrea Doris, pe județ!

Questo, aplicația dezvoltată de o echipă de patru tineri din România și lansată oficial în luna mai a acestui an, își propune să îi antreneze pe utilizatorii ei într-o poveste în care ei sunt actorii principali care descoperă locurile și orașele rezolvând ghicitori.

Questo_founders_Credits-Udrescuovidiu.com_

Descoperă locuri și orașe rezolvând ghicitori

 

 

 

 

 

La alt nivel este o luptă de imagine între Consiliul Județean și Doris Rai (Moldovan)… Radu Moldovan a cooptat-o pe Doris în grupul de lucru format în cadrul instituției și demonstrează că vrea să se înconjoare de oameni cu idei și împreună să dezvolte județul. Doris Rai anunță în schimb că va dezvolta aplicația Questo la nivelul județului și în acealași timp va ajuta și la promovarea turismului prin Consiliul Județean…

Citiți și:

 VIDEO savuros: Îi joacă-n PICIOARE! Radu Moldovan a apăsat pedala potrivită și proiectul pe turism a lui Doris e “pa și pusi!” Îl fac ei cum știu mai bine!

 

 

 

0 notes
387 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *