Cele mai citite știri

Radu Moldovan (PSD): ”Sunt convins că putem să câștigăm detașat alegerile în 2024”

 -  - 


Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat că este convins că partidul din care face parte va putea să câștige detașat la viitoarele alegeri din anul 2024.

”Sunt convins că putem să câștigăm detașat alegerile în 2024, peste tot. Spun acest lucru pentru că PSD are resursă umană, PSD are bun-simț, are educație și frică de Dumnezeu. PSD știe să își respecte semenii, știe să îi aprecieze pe oameni și să le arate că este alături de ei. Chiar dacă e complicat și nu vreau să vorbesc despre acest lucru – îi lăsăm pe colegii parlamentari să vorbească despre politicile naționale și despre ce fac ei și colegii noștri acolo – eu nici nu vreau să mă gândesc cum arăta România dacă în continuare era un guvern al celor care aruncă Biblia pe jos. (…) Nici nu îmi vine să cred în cel hal am ajuns și despre ce discutăm, dar trebuie să respectăm tot, inclusiv pe cei care votează asemenea exemplare”, a spus Emil Radu Moldovan, la conferința de alegeri a Organizației Pensionarilor Social-Democrați (OPSD) Bistrița-Năsăud. 

Acesta a mai adăugat: ”Cred că această țară poate renaște ca pasărea Phoenix din propria cenușă. Îmi doresc ca toată perioada aceasta grea, cu războiul din Ucraina, cu toate necazurile care sunt, cu criza energetică, să fie un restart pentru noi. Eu cred în asta și în noua generație, în tinerii care sunt aici lângă noi, în mod special Bogdan Ivan și ceilalți. Sper să poată să ducă mai departe ceea ce am început noi” . 

Liderul social democraților din Bistrița-Năsăud a menționat că organizația județeană se pregătește de alegeri interne, programate pentru data de 1 octombrie, iar după această etapă vor începe oficial și pregătirile pentru alegerile din anul 2024.

”Împreună cu toate organizațiile pe care le avem, cu toți colegii mei, după conferința de alegeri din 1 octombrie, vom intra în blocstarturi și ne pregătim pentru 2024”, a mai spus sursa citată.

282 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.