Radu Moldovan se BAGĂ pe zona lui Crețu! Șeful MARE al PSD a dat comanda: “străzile din Bistrița să fie prioritate zero!” Chiar dacă el are treabă “la Județ”, NU ar exclude credit din bancă pentru aceste investiții! Cum comentați?

Radu Moldovan l-a criticat pe subalternul său pe linie de partid, Ovidiu Crețu. Moldovan i-a reproșat că primarul Bistriței are probleme de comunicare Într-o emisiune la Radio Balada, moderată de jurnalistul Viorel Negru, președintele Consiliului Județean s-a înfoiat puțin și l-a criticat pe Crețu pentru lipsa de comunicare.

1s

cc3

 

 

 

 

 

 

“Crețu NU comunică deloc. Necomunicând rămâne ceea ce spune x… dacă NU te duc să combați, să explici, și s-ar putea ca o parte din cetățenii să-ți dea dreptate și NU celui care te contestă, atunci rămâne acea părere. Bistrița s-a dezvoltat și are probleme de infrastructură.” a comentat Radu Moldovan.

Radu Moldovan vrea discuții cu conducerea PSD pe Bistrița! Ovidiu Crețu tras pe linie moartă în alegerile interne?

“Cred că este necesar … eu i-am spus lucrul ăsta primarului și lucrul ăsta o să-l abordăm și cu următoarea conducere a organizației PSD a municipiului Bistrița. Anul ăsta urmează să avem alegeri… e an de alegeri la nivelul organizațiilor locale… o să vedem pe cine-și aleg colegii ca și conducători ai Organizației. Organizație care trebuie să se pregătească de alegerile din 2020 și eu cred că este imperios necesar să se facă o analiză foarte serioasă și să se transforme în prioritate zero reabilitarea sau modernizarea infrastructurii de străzi a municipiului Bistrița. Și-aici, municipalitatea, spre deosebire de Consiliul Județean are resurse, ne putem gândi la un credit și la alte reurse care să fie atrase.” a declarat Moldovan la Radio Balada.

În ce privește cariera politică a lui Ovidiu Crețu, edilul Bistriței a anunțat că NU va mai candida la alegerile locale din 2020. Tocmai de aceea, cursa internă din PSD se anunță interesantă! Până acum, Radu Moldovan a fost rezervat în ce privește imaginea lui Crețu, dar ieșirea publică a președintelui PSD arată că acesta se va implica în politicile Organizației Municipale, imediat după stabilirea noii conduceri.
Comentarii

 • Nevasta lui Cretu a invatat sa posteze comentarii. Cred ca e singura care ii mai ia apararea

 • Un fost chelner ai da lectii de civism si management urban unui fost mare director de mare intreprindere. Cinste lui! Cu Cretu nu se mai poate face nimic. Nu cred ca ca mai respecta nici macar pe Dumnezeu, chiar daca a crescut in casa de preot. Se crede Dumnezeul Bistritei !

 • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  SA TRAITI TOVARASU (X)……dar nu inteleg ce vreti sa spuneti !

 • DUTE BALANE,LASA-NE! ESTI CARAGHIOS!

 • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  Sa traiesti stimate Domn STEFAN HOREA ! SARBATORI FERICITE si multa liniste va doresc !

 • Subscriu Marius,îl felicit pe Radu Moldovan și pe O.Crețu că nu o să mai canidideze în continuare , a depășit limitele , a devenit arogant, dorește cu orice chip să-și impună părerea și și RĂMÂMĂ ÎN ISTORIA BISTRIȚEI ,lucru care sigur se va întâmpla dar negativ. Obiectivul principal este cert infrastructura orașului, de care și-a bătut joc cheltuind peste măsură și tare mă tem că-i umblă în cap distrugerea pădurii Codrișor ,plămânul orașului și de altfel fostul parc al acestuia . Sper să nu reușească. Mai bine ar face străzile și o alee pe lângă răul Bistrița ,de la podul Budacului la podul Jelnei cu băncile din centru și lampadarele inutile de acolo ( 7 ) în total,ca să nu mai zic de AFIȘIERELE CELE 7 care acoperă clădirile din piața centrală. Noroc că a mutat cocioabele grămadă din centru. Asta nu se uită la arcadele subgăletelor care se dărâmă, la supraetajarea unei clătiri dintre cele de acolo ,ca să nu mai zic de blocul de pe Crinilor. La Pro TV a apărut și PÂRTIA DE NĂMOL pe care nu se poate schia GRĂMADĂ DE BANI RISIPIȚI …

 • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  Comentam in felul acesta; Mai bine ca mine nu il cunoaste nici un locuitor din Bistrita pe O Cretu. Nici chiar saful lui RADUCU. Am copilarit si ne stim de la varsta de 5 ani. Atunci o fost alta lume, fara tentatia puterii si a banului, fara partide mafiote si alte aspecte legate de administrarea haotica a banului public. Eram copii si nu intelegeam nimic din astea. Dar timpul a trecut si Ovidel a crescut mare si a si candidat. Si iata ca a iesit primar de trei ori. In primul mandat l-am sustinut frenetic, direct prin iesiri publice la AS TV, si l-am votat. Am fost convins ca vine un AMIC din copilarie si o sa imi vad si eu aspiratiile si ideile de ECOLOGIST transpuse si aplicate macar una din zece. La nici doi ani de prim mandat pe O .C l-a prins AROGANTA si intradevar lipsa de comunicare cu noi bistritenii a fost aproape de zero. Radu Moldovan are dreptate si stie f. bine ca toate magariile, si ghidusiile de investitii, cu cheltuieli inutile a banilor ca prezentari pe la PRO tv si alte televiziuni a miracolelor de la B-ta (gen cusca cu veverite) toate acestea trage serios in jos procentele PSD. Insusi AROGANTA si OBEDIENTA lui O. C duce la pierderi insemnate de electori. Eu unul cel putin si acuma imi vine sa imi prind in minghina mana cu care am votata o.c.Daca nu m-ar durea as face-o de cate ori ar aparea la tv edilul nostru. Pe mine nu ma reprezinta inca de mult acest( domn) care de fapt nici nu este.
Caricatură

Ziar de Bistrita