Ultimele noutati

VIDEO: Radu Moldovan spune că “serviciile secrete” i-au ascultat telefoanele și l-au filat ani întregi! NU l-au prins cu nimic! De aceea șeful PSD vrea ca procurorii și judecătorii să răspundă pentru faptele lor, la fel cum răspunde “orice cioban sau președinte al Consiliului Județean”! Anul trecut, pe județ au fost 5.000 de mandate de ascultare, după cum zice președintele CJ!

Președintele Consiliului Județean s-a dat în stambă la întâlnirea cu Ministrul Educației, Liviu Pop. Radu Moldovan a evitat să se pronunțe despre problemele de la vârful PSD, dar a comentat propunerile de modificare aduse la legile justiției, referindu-se la răspunderea magistraților.

Șeful PSD a amintit că și el a fost ascultat și filat din toate pozițiile, dar NU i s-a putut imputa nimic!”M-am străduit și mă voi strădui să NU încalc legea…” Moldovan spune că pe județ au fost 5.000 de mandate pe ascultări telefoane!

 

“M-am străduit și mă voi strădui să NU încalc legea … deci NU fac afaceri.. am primit o serie de scrisori de Crăciun, de Anul Nou cât am fost interceptat, câte mandate și clasări. Acuzat de abuz, de luare de mită de tot felul de lucruri, cu firme și cu oameni de care NU am auzit în viața mea… am fost supravegheat, fotografiat, filat, tot ce vreți d-voastră. Asta e legislația! Mă bucur că de Crăciun mi-au trimis unele și pe urmă alea ce s-au clasat și m-au lăsat să mă bucur între Sărbători. Sunt lucruri care fac parte din societatea noastră. Concluzia este următoarea: cred că toți trebuie să fim egali în fața legii. indiferent că suntem ciobani, președinți de Consiliu Județean sau președinți ai Statului român… toți trebuie să răspundem egal în fața legii!

În județul Bistrița-Năsăud avem 5.000 de mandate (de ascultare)… Oare pe cine? Uitați-vă pe statistici … suntem în administrație 100 de oameni mai sunt oameni de afaceri vreo 100… dar până la 5.000??? Pe urmă ce costuri sunt în această zonă? Eu, dacă greșesc trebuie să plătesc… oricine greșește într-un stat de drept trebuie să plătească!” – a spus șeful PSD pe județ!

 

Șeful P.S.D vrea ca magistrații să răspundă pentru faptele lor, la fel cum ciobanii răspund de faptele lor, la fel cum profesorii răspund de faptele lor!

 

 

“Eu cred că în mod democratic.. eu înțeleg Statul ăsta de Drept, NU de drepți, ca toți oamenii să aibă legi! Și un om “x” dintr-un parchet “Y” rebuie să răspundă și atunci se va gândi de două ori…. un alt domn judecător “z” dintr-o instanță “w “dacă vreți când va face o anliză și va ști că va răspunde pentru deciziile lui NU va da la smenat mandate (de ascultare) una-ntr-una! ” – a declarat Radu Moldovan!

Radu Moldovan, NERVOS că Guvernul Boc a făcut legi prin care s-au creat abuzuri !

“În calitatea mea de cetățean NU de calitatea mea de președinte al PSD, sau de președinte al Consiliului Județean am constatat că aceste legi au fost făcute praf prin asumarea răspunderii Guvernului Boc, în care s-au făcut modificări prin care toată lumea să fie abuzată… NU am văzut nici mitinguri, nu am văzut nimic, sigur nu am văzut nici la tăierea salariilor! Era societate civilă, cum e și acuma! În schimb, NU erau suprapuse agendele! Eu cred că sunt destul de multe jocuri de toate felurile, ale editurilor care au tot felul de interese și cred e cu mult mai multă lume supărată că NU mai pot scoate banii afară și trebuie să plătească impozit pe profit în Statul unde-i produce. Am văzut ca și d-voastră la televizor o groază de dovezi cu companii care au finanțat manifestările din București! La voi am văzut, la presă o groază de dovezi. NU vă mai spun de lucruri de-aici din județ, de oameni care mi-au comunicat că au fost solicitați să facă tot felul de lucruri….. de către cineva de undeva.” a spus președintele CJ.

 

Cică 90 % din români vor ca magistrații să răspundă! Așa să fie?

“Singurul lucru din care am văzut că 9 cetățeni din 10 sunt de-acord.. adică 90% și eu fac parte din cei 9.. cred cu tot respectul pe care-l port acestei zone a Statului Român, cred că în România toț cetățenii sunt egali în fața legii. Așa spune în Constituția noastră … și cred că NU trebuie să fie nicio categorie socială din România care să aibă tratament preferențial, adică dacă dvs în calitate de jurnalist faceți ceva răspundeți, medicul răspunde, profesorul răspunde, cel din administrație dacă face ceva,răspunde… ciobanul la oi în Șieu, răspunde… absolut toată lumea trebuie să răspundă pentru faptele sale. Cred că inclusiv magistrații trebuie să răspundă pentru faptele lor! De-aici încolo: cum, cât… pentru asta sunt specialiști care trebuie să se pronunțe.” – a declarat Moldovan.

Monologul lui Radu Moldovan a fost savurat de PSD-iștii prezenți: Nicu Moldovan (primar Beclean), Ovidiu Crețu (primar Bistrița), Mircea Romocea (primar Năsăud), Camelia Tabără (inspector școlar general), prefectul Ovidiu  Frenț și subprefectul Ciprian Ceclan.

 
Caricatură

Ziar de Bistrita