VIDEO: Radu Moldovan, ales președinte PSD pe județ, FIX ca-n comunism: fără vot secret, fără urne, doar cu ridicat din mână! A candidat de unul singur!

 -  -  2032


Cu unanimitate de voturi, Radu Moldovan a fost ales președintele organizației județene a PSD Bistrița – Năsăud. La susținere a venit premierul Viorica Dăncilă, Mihai Fifor (secretar general PSD), Eugen Teodorovici (Ministrul Finanțelor), Sorina Pintea (Ministrul Sănătății), Răzvan Cuc (Ministrul Transporturilor)și  Roxana Mânzatu (Ministrul Fondurilor Europene).

Cum a fost ales Radu Moldovan? Ca-n comunism: cu unanimitate, prin mâini ridicate!

Liderii PSD au ținut discursuri lungi și întreaga conferință s-a prelungit vreo 3 ore.

Tocmai de aceea, Mihai Fifor a propus ca președintele să fie ales pe față, cu o simplă ridicare de mână. La fel a fost și-n cazul lu Nicu Moldovan (reales vicepreședinte executiv) dar și în cazul lui Romeo Florian (reales secretar executiv).

De asemenea, echipa de vicepreședinți a lui Radu Moldovan a fost aleasă “în bloc.”

Vicepreședinți:

Daniel Suciu, Ioan Deneș, Cristian Niculae, Vasile Puica, Mircea Romocea, Paul Știr, Iustian Muntean, Camelia Tabără, Bogdan Ivan, Gabriela Deak, Mihaela Ivan. (deține funcția de purtător de cuvânt).

Doian Pană și Alexandru Pugna NU mai fac parte din echipa de conducere a filialei , Ambii au fost aleși vicepreședinți în 2015 iar în noul mandat a lui Radu Moldovan NU se mai regăsesc la vârful filialei!

VIDEO: Nicolae Moldovan, ales președinte executiv al PSD! 

La alegerea conducerii județene au fost prezenți aproximativ 300 de membri, reprezentanți ai tuturor comunelor din județ.

0 notes
1157 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *