Rareș Bogdan s-a băgat în PNL și deschide lista la europarlamentare! Ce mesaj transmite!

 -  -  1314


Jurnalistul Rareș Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare!

Mesajul lui Rareș Bogdan!

“Va mulțumesc tuturor PRIETENILOR mei de aici, celor de pe Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan și de pe toate Grupurile de Facebook create, în frunte cu “Fan Grup Rares Bogdan” și “Alături de Rareș Bogdan”. Veți vedea, NU VĂ VOI DEZAMĂGI! Va voi reprezenta cu cinste!

Candidez pentru România oamenilor cinstiți

Înlocuiesc durerea de a mă despărți de presă, unde am avut totul, cu bucuria de a porni la drum cu un singur gând în minte: România mare, nemuritoare, onestă, România unde oamenii care muncesc nu trebuie să aibă pile, ci reușesc datorită minții și străduinței. Dacă vreți, România la care au visat cei care au ieșit în stradă în 1989, România de unde, cei care s-au săturat să fie luați de politicieni drept fraieri, au plecat, căutându-și patrii de împrumut. România din vis este posibilă: întindem mâna și o luăm. Da, atât de simplu este, și îngrozitor de greu.

Am simțit că este momentul să lupt acolo unde țara are nevoie de mine: În Parlamentul European. Știu, relevanța acestei instituții fundamentale a Uniunii Europene scapă multora dintre români. Nu este vina lor. Clasa politică imatură, care nu are exercițiul normalității democratice în sânge, a desconsiderat exact locul de unde putea influența destinul țării noastre. Dar dacă vrem ca România frumoasă să capete voce, noi, cei care am reușit deja să ne facem auziți, trebuie să ne unim și să luptăm pentru ea.

România este atacată din interior de o gașcă de infractori. România își trăiește aproape ultimele clipe de speranță, și simt că este momentul să fac mai mult.
Plec la Bruxelles/Strasbourg cu imaginea țării mele în minte, cu convigerea că voi contribui la aflarea adevărului despre confiscarea statului de către politicieni corupți, cu șansa de a le spune tuturor că românii nu sunt reprezentați de Dragnea și slugile lui decât printr-un accident al istoriei.

La Bruxelles/Strasbourg îmi voi face prieteni noi, dar mai ales utili unui proiect pentru care merită să sacrifici totul: acela de a reda România oamenilor frumoși, credincioși, harnici, dar mai ales cinstiți!

M-am alăturat PNL deoarece sunt un om. Am sentimente, am respect pentru istorie și consider Brătienii familia pe a cărei frunți a pus Dumnezeu un deget. Cred într-o dreaptă unită care poate câștiga majoritatea absolută în Parlamentul României. Acesta este scopul, nu mă mulțumesc cu mai puțin. Trebuie să reconstruim România, să facem din politicieni instrumentele poporului. Acum este invers. Potrivit Constituției, suveranitatea aparține poporului, dar în numele exercitării ei, PSD și ALDE au transformat o democrație într-o dictatură. Vom schimba asta!

Mulțumesc, Realitatea TV, pentru șansa de a deveni un nume iubit de români! Este momentul să întorc această dragoste și să mă implic în politică. Nu uitați să iubiți România în fiecare zi! Mie îmi este casă, hrană, lumină. Așa să-mi ajute Dumnezeu!” – a postat Rareș Bogdan pe facebook.

Candidaţii PNL la alegerile pentru PE sunt:

– Rareș Bogdan
– Mircea Hava
– Siegfried Mureșan
– Vasile Blaga
– Adina Valean
– Daniel Buda
– Dan Motreanu
– Gheorghe Falca
– Cristian Busoi
– Marian Jean Marinescu
– Vlad Nistor
– Mihai Țurcanu
– Violeta Alexandru.

0 notes
439 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *