VIDEO: Razie a polițiștilor în stațiile CFR din toată țara. Peste 1.400 de polițiști participă la acțiunea intitulată ”Clean Stations”

 -  -  17


 

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloșiprevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activități sunt angrenați și jandarmi, polițiști locali și colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

În această dimineață, polițiștii acționează în peste 300 de gări din toată țara, pentru prevenirea și sancționarea faptelor ilegale.#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Marţi, 17 septembrie 2019

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, acțiunea se derulează în principalele gări, ”aici fiind organizate și desfășurate acțiuni pentru asigurarea unui climat optim de siguranța publică, precum și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor. La acțiuni participă polițiștii de la Transporturi, Ordine Publică, Rutieră, sprijiniți de jandarmi și personal din cadrul CFR”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO:  TUDOR COSTI / MEDIAFAX FOTO

 

17 bookmark
0 notes
400 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.