Colibița: În 4 ani, Consiliul Județean a realizat un studiu de puritate a aerului! Râd și curcile de realizările lor!

 -  -  31135


“Deținem studii de specialitate care atestă că în Colibița se respiră cel mai curat aer din România. Concentrația de OZON în aer: 90 de micrograme/metru cub, la fel de pur ca în Munții Alpi!” – acesta este mesajul de campanie postat pe broșurile de propagandă ale P.S.D. Drumuri, electricitate, zonă de camping sau stațiune sunt doar fantezii și promisiuni electorale, ce revin din 4 în 4 ani.

 

IMPOTENȚI: NU au fost în stare să amenajeze terenul de camping, darămite să dezvolte Colibița!

 

Consiliul Județean a demarat acum 4 ani procedura de achiziție a unuii teren înzonalacului pentru amenajarea unui camping. În acest sens au avut la dispoziție 1 milion de lei, dar NU au reușit să ducă la final acest proiect, deoarece NU s-a găsit niciun vânzător.

Proiecte FANTASMAGORICE!

r7Iată ce realizări erau în plan acum 4 ani, referitor la zona Colibița: infrastructura, accesul la lac și desființarea gardurilor ilegale, vor dezvolta agro-turismul, că o să amenajeze un teren de camping, s-au încropit comisii peste comisii și promisiuni că vor lua măsuri aspre pentru cei cu cabană dar fără fosă și care deversează-n lac? Plus un MEGA-proiect cu:

1.Domeniu schiabil
2. Parc de aventură cu tematica “Dracula”
3. Centru nautic de agrement
4. Centru nautic sportiv
5. Parc acvatic
6. Centru de echitație
7. Trasee de drumeție și biciclete
8. Zona belvedere și parapanta
9. Centru de închiriat echipament sportiv
10. Sat de vacanță
11. Stână ecologică
12. Punct de informare turistică.

 

s3În cei 4 ani, toate aceste promisiuni NU s-au materializat și pe broșurile de campanie s-au transformat în studii de pre-fezabilitate. La loc de cinste tronează un studiu de puritate a aerului, singura realizare notabilă pe zona Colibița.

 

 

3 notes
260 views
bookmark icon

3 thoughts on “Colibița: În 4 ani, Consiliul Județean a realizat un studiu de puritate a aerului! Râd și curcile de realizările lor!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *