NU vrea la pensie! Ovidiu Crețu re-evaluează decizia și se mai gândește dacă va candida pentru încă un mandat la Primăria Bistrița! În 2020, Crețu va avea 67 de ani!

Primarul Ovidiu Crețu a avut primele declarații cu privire la viitorul său politico-administrativ. În campania trecută, Crețu a anunțat că cel de-al III-lea mandat (aflat în derulare) va fi ultimul său mandat. În cadrul singurei emisiuni la care apare, primarul Ovidiu Crețu a anunțat că încă se mai gândește la o eventulă pensionare.

“Eu referitor la pensionare și la ce va fi după, lăsați-ne să hotărâm… NU o să vă dau un răspuns acuma, deoarece candidatura este o chestiune complicată” – a declarat primarul Bistriței, la AS-TV.

Ar vrea și ȘEFIA filialei P.S.D Bistrița! Crețu încă se mai gândește dacă se bagă-n alegerile interne!

 

În cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o alături de șeful de partid Radu Moldovan, primarul Bistriței a refuzat să se pronunțe CLAR în privința alegerilor interne ale Organizației Municipale. În 2012, Crețu a refuzat să candideze și astfel Doina Pană a preluat comanda organizației. Întrebat dacă ia în calcul o eventuală candidatură pentru funcția de partid, Crețu a răspuns sec: “Nu știu, încă NU m-am hotărât ”

Radu Moldovan a completat că o eventuală candidatură pentru șefia PSD Bistrița este o chestiune personală și cel mai probabil în această toamnă vor avea loc alegeri interne.

Au fost primele ieșiri publice ale primarului Crețu, care dat de-nțeles că re-evaluează decizia de a NU mai candida și a demonstrat că încă este o voce cu greutate în PSD. Ezitările primarului au fost un prilej ideal pentru viceprimarul Cristian Niculae de a puncta la capitolul imagine. Oricum, Niculae este candidatul pregătit de PSD, în cazul în care primarul Crețu se va ține de cuvânt și NU va mai candida. În 2020, Crețu va avea 67 de ani!

În 2016, Crețu a prins cel de-al III-lea mandat și a luat 12.825 de voturi (47% din voturile celor prezenți).Caricatură

Ziar de Bistrita