Reabilitarea grădiniței și creșei de pe Aleea Plăieșului, tot mai aproape de finalizare

Reabilitarea grădiniței și creșei de pe Aleea Plăieșului este tot mai aproape de finalizare, anunță primarul Ioan Turc, care a efectuat o vizită pe șantier pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Lucrările din șantier au înaintat vizibil la obiectivul de investiții cu finanțare europeană pentru reabilitarea și modernizarea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 și a Creșei nr. 3 de pe Aleea Plăieșului. În prezent, aici se realizează finisajele interioare și se montează scara exterioară metalică pentru evacuare, dar se lucrează și la împrejmuirea perimetrului. Se fac intervenții pentru ignifugare și finisaje la mansardă, are loc montarea învelitorii din tablă, totodată fiind date și comenzile finale pentru dotarea cu mobilier, respectând modificările solicitate de beneficiar”, a precizat primarul Ioan Turc.

Finanțarea proiectului este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar valoarea totală a investiției este de 7.357.363,13 lei cu TVA, din care contribuția municipalității este de 2%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *