Reacția unui primar liberal după repartizarea celor circa 33 milioane lei din fondul aflat la dispoziţia Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud

 -  -  1677


În această săptămână, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a adoptat un proiect de hotărâre prin care a repartizat aproape 33 de milioane de lei celor 62 de unități administrativ-teritoriale din județ. După ce a aflat ce sumă va primi comuna pe care o administrează, un primar liberal a avut o reacție în spațiul public.

Este vorba despre primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, care a reacționat pozitiv când a aflat că 500.000 de lei este suma pe care o va primi comuna sa.

Sorin Hognogi

Sorin Hognogi s-a arătat mulțumit de această sumă și chiar a ținut să mulțumească administrației județene pentru această alocare.

”După mulți ani, simțim și noi, cetățenii comunei Spermezeu, că facem parte din județul Bistrița-Năsăud. De ce spun asta? Pentru că anul acesta (2022) sumele repartizate de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud au fost repartizate cât de cât echitabil. Probabil aceste sume au fost alocate în funcție de numărul de locuitori, dar și de alte criterii necunoscute. Așa cum bine mă cunoașteți, eu știu întotdeauna să mulțumesc și la fel o voi face și de această dată. Mulțumesc celor care au negociat aceste sume, mulțumesc consilierilor județeni și nu în ultimul rând președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Cetățenii județului nu au culoare politică și merită să fie tratați cu toții în mod egal și nu în funcție de culoarea politică a primarului”, a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare primarul Sorin Hognogi.

În ceea ce privește celelalte primării de pe Valea Țibleșului, sursa citată a completat că acestea au primit următoarele sume: Uriu – 500.000 de lei, Căianu Mic – 800.000 lei, Târlișua – 500.000 lei.

Despre repartizarea banilor către primăriile din Bistrița-Năsăud, Ziar de Bistrița a scris:

1401410cookie-checkReacția unui primar liberal după repartizarea celor circa 33 milioane lei din fondul aflat la dispoziţia Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud
0 notes
802 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.