Robert Sighiartău: “Recordurile negative ale cursului valutar indică prăbuşirea politicilor economice ale tandemului Dragnea-Vâlcov!”

 -  -  6361


Secretarul general al PNL consideră că politicile PSD sunt falimentare și e doar o chestiune de timp până când românii își vor da seama de manipularea PSD-istă.

“Oricât vor da vina pe BNR, pe opoziţie, pe români, pe străini, tot nu vor reuşi să ne păcălească pe toţi. PSD-ului i se epuizează stocul de minciuni şi întreaga gargară cu care a defilat în aceşti ani.

Rămâne o realitate în faţa tuturor şi anume că PSD guvernează din 2012 şi o face împotriva românilor. Au promis 8 spitale, pe urmă 3, dar nu avem niciunul. Au promis mii de km de autostradă şi nu au făcut nimic. Facem multe ore pe Valea Oltului şi pe Valea Prahovei, unde Victor Ponta urmează să-şi dea doctoratul, iar Dragnea urmează să taie panglici imaginare. Creşterile de preţuri au scăpat de sub control, iar Dragnea pune tabele pe Facebook ca să ne arate că o ducem bine.

Oamenii aceştia şi-au dat toate examenele, însă le-au picat pe toate, iar acum ne fac de râs peste tot în lume, nu numai în țară.” – a postat Sighiartău, pe facebook.

6 bookmark
0 notes
86 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.