Replică la bucurie! Ce DOVADĂ aduce Ionuț Simionca, după ce PSD-iștii au încercat să-și atribuie achiziția celor 100 de Ambulanțe! Mesaj pentru Annabella Muzsi șefa de la Serviciul de Ambulanță care ADUCE ode PSD-ului și CERE presei locale să să șteargă articolele cu Simionca!

 -  -  2371


Mesajul deputatului Ionuț Simionca, după ce PSD-iștii și-au activat aparatul de comunicare, încercând să confiște mediatic achiziția a 100 de Ambulanțe, pentru care deputatul Ionuț Simionca a negociat la întocmirea bugetului anual.

Annabella Muzsi a întocmit un așa-zis drept la replică, prin care a cerut presei locale să retragă articolele cu Ambulanțele sosite în județ, considerând “că domnul deputat Ionuț Simionca se folosește în interes personal de imaginea unei instituții publice, că încearcă să dobândească beneficii personale și electorale pe seama acesteia, deși conducerea acestei instituții l-a tratat cu respectul cuvenit unui demnitar al Parlamentului României și i-a acordat acces în instituție cu bună credință.” 

“Viața bate filmul. Am primit o replică la bucuria pe care am exprimat-o cu privire la venirea în Bistrița a primelor 5 ambulanțe noi și la angajamentele pe care mi le-am luat de a iniția legi care să schimbe în bine viața angajaților de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Pun această reacție pe seama presiunilor politice de neacceptat pe care actuala putere le face în Bistrița asupra funcționarilor publici la toate nivelele și pe seama orgoliilor mărunte ale liderilor locali ai PSD-ALDE.

În contextul în care toți ne-am dori ca medicii să se ocupe de medicină și politicienii să se ocupe de politică, am o întrebare pentru doamna Annabella Muszi, manager general interimar la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud: doamnă doctor, de ce nu mi-ați dat replică vreme de un an de zile, când eu am bătut la ușile miniștrilor Sănătății pentru ca aceștia să cumpere și să trimită ambulanțe noi în județul Bistrița-Năsăud?

 

Ori vorbeați atunci, ori tăceți acum. Iată câteva exemple de momente în care doamna Muszi ar fi putut să vorbească”:

LINK-uri către ziarele care au publicat despre demersul deputatului Ionuț Simionca: 

 – https://www.facebook.com/IonutSimionca/videos/1928288140519368/

 – https://www.agerpres.ro/…/…/20/comunicat-de-presa-pmp–26029

 – http://www.mesagerul.ro/…/ionu-simionca-100-de-ambulante-ob…

 – https://www.ziarelive.ro/…/ionut-simionca-pmp-cere-bani-guv…

 – http://www.bursa.ro/parlamentul-a-adoptat-pe-articole-buget…

 – http://www.stirimondene.eu/bugetul-din-2018-pentru-19-ordonatori-de-credite-adoptat-pe-articole/?fbclid=IwAR3lZW-QFGfUFhFX-yopsUQ1adWZ-Nc-9wpctrml4JTxVnbQ5AUQh9SwKXc

 – https://www.youtube.com/watch?v=U-igmXaEk18&fbclid=IwAR2AN2uvfLkqzBNifzCoSE6flve9VMY5G1QCyHCPlwEmMtx7FHH8zUouSrY

https://www.agerpres.ro/stiri/2018/05/07/comunicat-de-presa-ionut-simionca-pmp–103555?fbclid=IwAR0W2ukzrCcNIprbsAS9B-ZfoLDGtX7HvrKMBmAQrawbzBCUy8XLkdL1YjU

https://www.stiridebistrita.ro/cu-girofarul-pornit-si-kilometrajul-dat-peste-cap-ambulantele-bistritei-munca-de-sisif-parcul-auto-este-invechit-doar-simionca-ce-se-mai-intreaba-ambulanta-noua-unde-i-ambulanta-noua?fbclid=IwAR1OmzxdzaKGcfKlk6oS1a-oecb_cnwqPQou1QqIt8-vAENvTRq2sQW3fWA

http://www.bistritaexpress.ro/…/ambulanta-bistrita-nasaud-…/

https://www.agerpres.ro/…/comunicat-de-presa-deputat-pmp-io…

http://www.rasunetul.ro/deputatul-ionut-simionca-pmp-bistri…

http://www.ziare.com/…/ionut-simionca-deputat-pmp-doamna-mi…

http://www.bistritanews.ro/index.php…

2 bookmark
0 notes
96 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.