Restaurantul KFC din Bistrița a costat 800.000 de euro! Investitorii fac angajări și caută: lucrători bucătarie și casieri!

 -  -  1386


În urma unor investiţii care se ridică la suma de 800.000 de euro, KFC deschide uşile primului restaurant de tip Drive-Thru din Bistriţa. Planurile de dezvoltare ale companiei continuă şi inaugurează restaurantul cu numărul 72 în România.

Realizat cu design-ul specific brandului şiechipat conform standardelor internaţionale KFC, noul restaurant este amplasat în parcarea centrului comercial B1 Retail din oraşul Bistriţa. Suprafaţa acestuia este de 325 mp, cu un număr de 68 de locuri în interior şi o terasă exterioară spaţioasă. Adresa noului restaurant KFC din Bistriţa se află pe Calea Moldovei, nr 40A, iar clienţii sunt aşteptaţi în intervalul orar 07 – 24:00.

Se fac angajări la 4 ore, la 6 ore, la 8 ore sau pe weekend! Se caută casier sau lucrător bucătărie, cu speciaizare la locul de muncă!

Noua locaţie oferă 50 de noi locuri de muncă aferente funcţiilor Lucrător Bucătărie şi Casier. Pentru a ocupa aceste posturi nu este nevoie de experienţă anterioară de lucru, însă este nevoie de o atitudine pozitivă şi de dorinţă de a lucra. Noilor angajați li se oferă posibilitatea de a alege un program de lucru de 8h/zi sau 6h/zi sau 4h/zi sau program de weekend. La începutul colaborării, ei vor fi instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat. Apoi vor avea posibilitatea obținerii unei calificări și posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu. Pe durata colaborării, adițional salariului de încadrare și tichetelor de masă, oferim creșteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Crăciun/Paște.

„Suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea restaurantului cu numărul 72 din portofoliul KFC, situat în oraşul Bistriţa. Alături de întreagaechipăcontinuămstrategia de dezvoltareareţeleide restaurantepe plan naţional, totulpentru a fi cât mai aproape de consumatoriinoştrifideli.Bistriţenii care au aşteptatcunerăbdaredeschiderearestaurantuluiînoraş, se pot bucura de acumînainte de oferteleşiproduselenoastredelicioase.“declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Odată cu deschiderea noii locaţii,KFC continuă strategia de a fi prezenţi în cât mai multe oraşe din ţară și de a le oferi consumatorilor cele mai delicioase și proaspete preparate, pregătite în fiecare zi în restaurante,de către bucătari, după rețeta secretă a colonelului Sanders.

Pentru mai multedetalii desprenoutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

0 notes
511 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *