Restricții de circulație pe strada Ghinzii. Se montează structura metalică a punții pietonale

Primăria Bistrița informează că vineri se efectuează lucrări de montare a noii punți pietonale peste râul Bistrița, astfel că vor exista restricții de circulație sau chiar blocaje pe strada Ghinzii.

”Municipiul Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Refacere punte pietonală pe strada Tudor Vladimirescu, inclusiv refacere pile transversale din beton”, fapt pentru care aduce la cunoștință tuturor cetățenilor că în data de 25.11.2022 vor exista blocaje/restricții de circulație pe strada Ghinzii, în zona spitalului TBC, în vederea montării structurii metalice a punții pietonale. Rugăm participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la restricționarea circulației”, a transmis Primăria Bistrița.

Obiectivul de investiții „Refacere punte pietonală pe strada Tudor Vladimirescu – inclusiv refacere pile transversale din beton” este finanțat din fonduri guvernamentale cu suma de 1.915.000 lei, restul până la valoarea totală a investiției, de 2.357.514,99 lei cu TVA, reprezentând contribuția din bugetul local.

Lucrările sunt executate de compania “Îndemânarea Prodcom”.

ACTUALIZARE

Vineri seara, primarul Ioan Turc a anunțat că structura metalică a punții a fost montată.