Restricții de circulație pe strada Lucian Blaga; încep lucrările de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată

 -  -  21036


Polițiștii rutieri informează că, începând de astăzi, 30 martie, vor fi instituite restricții de circulație pe strada Lucian Blaga din municipiul Bistrița.

”Ca urmare a lucrărilor de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată km. 63+406m, linia CF 421, cu instalare de semnale luminoase și acustice pe strada Lucian Blaga din municipiului Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud, în perioada 30.03.2021 – 31.05.2021, vor fi instituite restricții. Întrucât la pasajul trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga, se vor efectua lucrări de modernizare, vor fi instituite restricții parțiale de circulație de la intersecția cu sens giratoriu cu strada Lucian Blaga și până la intersecția cu sens giratoriu cu strada Simion Mîndrescu”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Pentru fluidizarea traficului în această perioadă, sunt recomandate următoarele străzi: strada Subcetate, strada Ioan Slavici, strada Andrei Mureșanu, strada Năsăudului, Calea Moldovei.

În aceste zone vor fi amplasare indicatoare rutiere privind instituirea de restricții parțiale de circulație.

2 notes
161 views
bookmark icon

2 thoughts on “Restricții de circulație pe strada Lucian Blaga; încep lucrările de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *