Restricții de circulație pe strada Tărpiului

 -  -  1242


Începând de marți, 9 noiembrie, vor exista restricții de circulație pe strada Tărpiului din municipiul Bistrița, informează Primăria Bistrița.

Ca urmare a execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Reabilitarea și modernizarea străzii Tărpiului”, circulația auto va fi restricționată de la intersecția străzii Tărpiului cu strada Valea Boilor până la limita de intravilan, pe o lungime de 425 metri, începând cu data de 09.11.2021. Circulația se va desfășura pe o bandă de circulație, cu asigurarea accesului riveranilor la proprietăți la sfârșitul programului de lucru. Rugăm participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației”, precizează Primăria Bistrița. 

Anul acesta, Primăria Bistrița a primit 2,5 milioane de lei de la Guvern pentru începerea lucrărilor de reabilitare a străzii Tărpiului.

Cu banii primiţi de la Guvern vom începe lucrarea, dar vom începe invers, adică nu de la Drumul Cetăţii, ci de la capătul străzii Tărpiului. În acest fel, oamenii care acum înoată în praf vor avea parte de condiţii cât de cât civilizate de viaţă. Vom veni dinspre pădure spre oraş. Suma de 2,5 milioane lei este mică în raport cu preţul total al acestui proiect, dar nu este o sumă derizorie, cu banii aceştia poţi să te apuci de lucru şi poţi avansa. Ceea ce este important este că începem proiectul. Atâta timp cât este început, posibilităţile de finanţare de la bugetul naţional cresc, șansele ca această investiție să fie continuată cu bani de la bugetul naţional cresc. Eu îmi doresc ca şi anii viitor să fim pe anumite anexe, dar şi la rectificările de anul acesta. Este evident că Drumul Tărpiului este o prioritate pentru mine”, a declarat Ioan Turc în primăvara acestui an. 

Potrivit primarului, strada Tărpiului este cea mai lungă stradă din municipiul Bistrița, cu o lungime de aproximativ 2,7 km. 

1360760cookie-checkRestricții de circulație pe strada Tărpiului
0 notes
367 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.