Restricții de circulație pe strada Valea Jelnei

 -  -  1060


Timp de două săptămâni, circulația pe strada Valea Jelnei din municipiul Bistrița va fi restricționată, informează Primăria Bistrița.

Ca urmare a execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Consolidare DJ 173, suprapunere cu strada Valea Jelnei între km 1+168 și km 1+320 în urma alunecărilor de teren’’, în perioada 02.11.2021 – 17.12.2021, circulația auto va fi restricționată iar în unele zile, între anumite ore, circulația auto va fi temporar închisă. Pe perioada în care circulația va fi temporar închisă, vehiculele cu tonaj mai mic de 3,5 t vor fi dirijate alternativ pe strada Viorelelor, iar pentru cele cu tonaj mai mare de 3,5 t, circulația va fi redirecționată pe strada Valea Budacului. Rugăm participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației”, precizează Primăria Bistrița.

Reamintim că pe strada Valea Jelnei se efectuează lucrări de consolidare a unui tronson de drum care s-a surpat, lucrări care includ o deviere pentru podețul spre Ghinda, cu toaletarea vegetației și introducerea de tubulatură, dar și cu 25 de noi locuri de parcare în zonă, inclusiv amenajarea suplimentară a unui trotuar. Compania care execută lucrările este CML.RO, valoarea contractului fiind de 1.472.532 lei, fără TVA. 

Potrivit primarului Ioan Turc, această porțiune din DJ 173 va redeveni un drum pe două sensuri până la sfârșitul anului, constructorul dând asigurări că termenul maxim de 9 luni pentru finalizarea amenajării va fi redus semnificativ.

1357720cookie-checkRestricții de circulație pe strada Valea Jelnei
0 notes
185 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.