Restricții în Șieuț și Spermezeu, datorită creșterii numărului de infectați cu COVID!

 -  -  1216

În localitățile Șieuț și Spermezeu a crescut numărul de infectați cu COVID, motiv pentru care, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a aplicat o serie de RESTRICȚII:

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență!

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud de astăzi, 5 septembrie a.c., a fost prezentată situația actualizată a unităților administrav-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud, din perspectiva Hotărârii Guvernului nr. 668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 17/01.09.2020, prin care se stabilește că:

Se introduc restricții în unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori: Spermezeu și Șieuț;

Vor fi restricţionate activităţile restaurantelor, cafenelelor, sălilor de jocuri. Restricţiile vor fi ridicate cînd incidenţa cazurilor va ajunge mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori.

Conform Hotărârii, se restricționează activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor și se restricționează activitatea operatorilor de jocuri de noroc.

Hotărârea intră în vigoare începând cu data de 6 septembrie.

0 notes
341 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *