Reținuți după ce ar fi încercat să fure bicicleta unui tânăr

Doi tineri, unul din Petroșani și altul din Bistrița, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști și sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

În fapt, cei doi, la data de 20 august, i-ar fi solicitat unui alt tânăr o sumă de bani și ar fi încercat să-i sustragă bicicleta care o avea asupra sa, folosindu-se de acte de violență”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 31 august, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de cei doi tineri de 19 și 18 ani din Petroșani și Bistrița, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Cei doi au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit în acest caz.