Revelion la Bistrița: concert Cargo și focuri de artificii

 -  -  1247


La Bistrița, trecerea în noul an va fi marcată printr-un concert susținut de trupa Cargo și prin focuri de artificii, a anunțat primarul Ioan Turc.

Vineri, 31 decembrie, vom avea la Bistrița, începând cu ora 23:00, trupa Cargo, iar în deschiere va cânta o trupă locală. Vom avea și focuri de artificii la miezul nopții, când vom trece în noul an”, a spus primarul Ioan Turc.

Edilul Bistriței a punctat că evenimentele menite să marcheze trecerea în noul an vor fi organizate într-un cadru absolut legal, Bistrița fiind momentan în scenariul verde.

Să dea bunul Dumnezeu să scadă în continuare incidența. Am avut discuţii şi cu colegi din Primărie care se ocupă de aceste lucruri. Nu dorim să excedem cadrului legal. Evenimente de acest gen au loc în oraşele mari din ţară, iar eu îmi doresc ca bistrițenii să simtă că trăiesc într-un oraș autentic. (…) Spre exemplu, la Cluj, în perimetrul Târgului de Crăciun, pot să participe cel mult 2.000 de oameni simultan. Suprafața la care noi ne raportăm, pietonalul Liviu Rebreanu și Piața Centrală, are undeva la 6.000 mp. La această suprafață ne vom raporta, vă sigur că nu vom încălca legea. Vor fi prezente forțe de ordine într-un număr suficient de mare și aici mă refer la Poliția Locală, Jandarmerie”, a completat primarul.

Ioan Turc a subliniat că nu ia în calcul momentan să condiționeze prezența la evenimentele din noaptea de Revelion de certificatul verde.

Nu discut despre certificatul verde în acest moment. Vă dau un exemplu: la Brașov, nu se solicită certificatul verde. Nu cred că vom cenzura participarea la evenimente în aer liber în funcție de certificatul verde, ținând cont că Bistrița are o incidență scăzută. Este punctul meu de vedere în acest moment”, a mai spus primarul Bistriței.

1377720cookie-checkRevelion la Bistrița: concert Cargo și focuri de artificii
0 notes
372 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.