Ultimele noutati

Revelion PSD, la restaurant Giulia! Pentru cei la putere, urmează în 2019: petrecere de 8 Martie, 2 chefuri de pensionari, chefuri pre-campanie și post-campanie electorală!

Ca-n fiecare an, PSD-iștii au organizat o mega-petrecere la care au fost invitați primarii, consilierii județeni, consilierii locali, membri de partid și afaceriști din diferite medii!

Revelionul PSD reprezintă un exercițiu de forță a celor aflați la putere și se desfășoară cam pe aceeași rețetă: mâncare, băutură, joc și voie-bună! Pozele au fost postate pe adresele de facebook și au fost preluate de presa locală!

“Munca de partid, la bine și la greu, te face să te simți ca si cum ai aparține încă unei familii, una uriașă.
Este motivul pentru care, de mai bine de 15 ani, colegii din PSD BN sărbătorim Anul Nou de două ori: în 31 decembrie cu familia și/sau prietenii apropiati și în 4 ianuarie cu marea familie PSD- istă.
Moment de mare bucurie pentru toți! Și anul acesta am fost peste 900. Maxim cât a permis capacitatea sălii.” – a postat Doina Pană, pe pagina de facebook.

Liberaliii Monica Săsărman (consilier județean) și primarul din Coșbuc au participat la acest eveniment! Nu e nimic de mirare, deoarece de mai multă vreme cei 2 se afișează în cercuri PSD-iste.

Prin chefuri, PSD-iștii își pregătesc echipele de campanie!

Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, înaintea alegerilor, după alegeri ( toamna și primăvara – pensionarii) . Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară.

La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local. Viceprimarul Cristian Niculae conduce Organizația Municipală, iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret.

Chefurile de partid se decontează din cotizațiile membrilor și din sponsorizări.
Comentarii

  • Balan Marius -ecologist PV

    Asa fac adevaratii socialisti, chefuri peste chefuri, multa mancare buna, sucuri si bauturi si multa fala cu o gramada de poze. Si in tot acest timp amaratii privesc la ei . Amaratii adevarati nu asistatii care nu doresc sa iasa la lucru. In rest la MULTI ANI tuturor celor din poze.
Caricatură

Ziar de Bistrita