Revelion PSD, la restaurant Giulia! Pentru cei la putere, urmează în 2019: petrecere de 8 Martie, 2 chefuri de pensionari, chefuri pre-campanie și post-campanie electorală!

 -  -  51446


Ca-n fiecare an, PSD-iștii au organizat o mega-petrecere la care au fost invitați primarii, consilierii județeni, consilierii locali, membri de partid și afaceriști din diferite medii!

Revelionul PSD reprezintă un exercițiu de forță a celor aflați la putere și se desfășoară cam pe aceeași rețetă: mâncare, băutură, joc și voie-bună! Pozele au fost postate pe adresele de facebook și au fost preluate de presa locală!

“Munca de partid, la bine și la greu, te face să te simți ca si cum ai aparține încă unei familii, una uriașă.
Este motivul pentru care, de mai bine de 15 ani, colegii din PSD BN sărbătorim Anul Nou de două ori: în 31 decembrie cu familia și/sau prietenii apropiati și în 4 ianuarie cu marea familie PSD- istă.
Moment de mare bucurie pentru toți! Și anul acesta am fost peste 900. Maxim cât a permis capacitatea sălii.” – a postat Doina Pană, pe pagina de facebook.

Liberaliii Monica Săsărman (consilier județean) și primarul din Coșbuc au participat la acest eveniment! Nu e nimic de mirare, deoarece de mai multă vreme cei 2 se afișează în cercuri PSD-iste.

Prin chefuri, PSD-iștii își pregătesc echipele de campanie!

Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, înaintea alegerilor, după alegeri ( toamna și primăvara – pensionarii) . Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară.

La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local. Viceprimarul Cristian Niculae conduce Organizația Municipală, iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret.

Chefurile de partid se decontează din cotizațiile membrilor și din sponsorizări.

5 bookmark
1 notes
171 views
bookmark icon

One thought on “Revelion PSD, la restaurant Giulia! Pentru cei la putere, urmează în 2019: petrecere de 8 Martie, 2 chefuri de pensionari, chefuri pre-campanie și post-campanie electorală!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.